Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Nivoi LEPOTE: Slatka, zgodna, seksi, lepa

Nivoi LEPOTE: Slatka, zgodna, seksi, lepa

1/2

Možda vas uvek vide kao slatku, a vi želite da budete seksi. Ili smatraju da ste lepa žena, a vi znate da ste zapravo privlačni na jedan sveobuhvatan način i voleli biste da ste zgodniji ili više seksi i nikad vam niko nije rekao da ste slatki. Slatka i zgodna, to nekako ide zajedno. Zgodna i seksi još i više. Ali nekome je seksi ono što je slatko, a nekome je lepo samo ono što je zgodno. Kome god tipu da pripadate, raspolažete nekim prednostima, privlačne ste na svoj način i skrećete pažnju muškarcima koji vole baš to što vi imate.

Slatka je miiiiicaaaa! Ima nečeg okruglastog i špicastog na njenom licu, zbog čega je prosto medena, naročito kad se nasmeje, jer verovatno ima i jamice u obrazima. Slatkoća je detinjasta vrsta lepote, a slatka devojka ili žena često ima i neku krajnje slatku govornu manu, vrska ili ne zna da kaže “r” i to prosto ide uz nju – deo je njene slatkoće. Ona je nekako sveža, često rumena, a ume i da pocrveni i postidi se i izaziva jestive asocijacije. Slatka kao bombona, slatka kao šećer, medena, da je pojede čovek koliko je slatka. To isto ljudi govore o malim slatkim devojčicama, koje želite da ugnjavite zagrljajima, da ih cmačete po obraščićima, ručicama, kolencima, trbuščiću, dok se kikoću i brane, od čega su još slađe. Slatka je još i niska, a vrlo često i sasvim okruglasta u predelima atributa. Nju vole krupni muškarci grubog izgleda, rođeni zaštitnici. Jer slatku neko mora da brani i čuva, da mu je neki sladokusac ne pojede.

zene 3 Nivoi LEPOTE: Slatka, zgodna, seksi, lepa

Zgodna se ne može pohvaliti lepotom lica, obično ima upečatljiv nos, oštre crte lica, široka usta, ponekad je malo konjasta, žirafasta ili u boljem slučaju košutasta, uglavnom, spada u papkare. Zato su joj noge dugačke, zadnjica čvrsta, ramena izvajana, leđa prava i držanje graciozno. Zgodna često nema neke grudi, jer ništa na njoj nije bujno. Sportski tip građe, dobar skelet, koji nosi izdužene mišiće, telo koje jednako lako trči, savija se i skače, kao što hoda na štiklama ili balansira na vrhovima prstiju, dok kači zavese bez penjanja na stolicu. Zgodna je visoka i tu nema greške. Niska žena može da bude slatka, ili seksi i privlačna na mnogo načina, ali ona čija je prva definicija zgodnoća, sigurno je visoka. Zgodna privlači muškarce koji ne vole slatko i okruglasto i kojima je skladno telo estetski ideal, jer deluje snažno, spretno i izdržljivo, a njima je potrebna pouzdana partnerka na koju mogu da se oslone, a ne neka mamina maza.

Editors choice