Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Možda vas uvek vide kao slatku, a vi želite da budete seksi. Ili smatraju da ste lepa žena, a vi znate da ste zapravo privlačni na jedan sveobuhvatan način i voleli biste da ste zgodniji ili više seksi i nikad vam niko nije rekao da ste slatki. Slatka i zgodna, to nekako ide zajedno. Zgodna i seksi još i više. Ali nekome je seksi ono što je slatko, a nekome je lepo samo ono što je zgodno. Kome god tipu da pripadate, raspolažete nekim prednostima, privlačne ste na svoj način i skrećete pažnju muškarcima koji vole baš to što vi imate.

Slatka je miiiiicaaaa! Ima nečeg okruglastog i špicastog na njenom licu, zbog čega je prosto medena, naročito kad se nasmeje, jer verovatno ima i jamice u obrazima. Slatkoća je detinjasta vrsta lepote, a slatka devojka ili žena često ima i neku krajnje slatku govornu manu, vrska ili ne zna da kaže “r” i to prosto ide uz nju – deo je njene slatkoće. Ona je nekako sveža, često rumena, a ume i da pocrveni i postidi se i izaziva jestive asocijacije. Slatka kao bombona, slatka kao šećer, medena, da je pojede čovek koliko je slatka. To isto ljudi govore o malim slatkim devojčicama, koje želite da ugnjavite zagrljajima, da ih cmačete po obraščićima, ručicama, kolencima, trbuščiću, dok se kikoću i brane, od čega su još slađe. Slatka je još i niska, a vrlo često i sasvim okruglasta u predelima atributa. Nju vole krupni muškarci grubog izgleda, rođeni zaštitnici. Jer slatku neko mora da brani i čuva, da mu je neki sladokusac ne pojede.

zene 3 Nivoi LEPOTE: Slatka, zgodna, seksi, lepa

Zgodna se ne može pohvaliti lepotom lica, obično ima upečatljiv nos, oštre crte lica, široka usta, ponekad je malo konjasta, žirafasta ili u boljem slučaju košutasta, uglavnom, spada u papkare. Zato su joj noge dugačke, zadnjica čvrsta, ramena izvajana, leđa prava i držanje graciozno. Zgodna često nema neke grudi, jer ništa na njoj nije bujno. Sportski tip građe, dobar skelet, koji nosi izdužene mišiće, telo koje jednako lako trči, savija se i skače, kao što hoda na štiklama ili balansira na vrhovima prstiju, dok kači zavese bez penjanja na stolicu. Zgodna je visoka i tu nema greške. Niska žena može da bude slatka, ili seksi i privlačna na mnogo načina, ali ona čija je prva definicija zgodnoća, sigurno je visoka. Zgodna privlači muškarce koji ne vole slatko i okruglasto i kojima je skladno telo estetski ideal, jer deluje snažno, spretno i izdržljivo, a njima je potrebna pouzdana partnerka na koju mogu da se oslone, a ne neka mamina maza.

Editors choice