TikTok se pokazao kao mesto inspiracije kada je u pitanju manikir, a ovaj najnoviji trend je izuzetno zanimljiv, naročito ukoliko ste spiritualni. U pitanju su aura nokti, odnosno nokti u boji vaše aure. Predobra ideja zar ne?

No, da biste uradili ovakve nokte, neophodno je da znate koje je boje vaša aura, ili koje boje želite da ona bude. Aura predstavlja elektromagnetno polje koje vas okružuje i koje govori o tome kakva je vaša energija. Na primer, ako vam je aura žuta, onda ste pozitivna osoba, a ako je roze boje vi ste ljubazni i nežni.

 

@nailsbyelisee aura nails ❤️‍🔥 #pinterestnailinspo #gelxnailsystem #gelxnailinspo #summernailinspo #auranails ♬ woo x i was never there – xxtristanxo

Pojedini ljudi tvrde da mogu da vide tuđe aure, ali svako od nas ima sposobnost da je oseti. Da li vam se nekad desilo da vam se neka osoba ne dopadne čim uđe u prostoriju? Da, to znači da ste osetili tuđu energiju i da vam ona ne prija.

Pročitajte i ovo: Trendy boje noktiju za leto 2022. godine

Nije tako lako otkriti koje boje je vaša aura. Jedan razlog je to što se ona menja, a drugi je zato što nema svako mogućnost da je vidi. Pa, ako već ne znate koje je boje, trend aura nails će vam pomoći da manifestujete kakvu auru želite.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda (@nails_by_amandav)

Dakle, notki u boji aure uopšte ne moraju biti tačno po vašoj boji, već to može biti boja koja vam se dopada. Koja vam je trenutno omiljena boja? Moguće je da vas određene boje privlače zato što je baš to boja vaše aure ili želite da vaša aura bude tako obojena.

Da bi vaši nokti zaista bili u boji aure, potrebno je postići, takozvani, airbrush efekat – da ista boja bude u različitim nijansama i da izgleda kao da bledi, da isijava.

Svoj manikir možete odraditi tako da su svi nokti u istoj boji, ili da svaki nokat bude u određenoj boji. Aura može biti preko čitave nokatne ploče ili na uglovima. Ovo je vrsta šare sa kojom se slobodno možete igrati i izraziti sebe. Ne postoji jedan pravi način kako se prave nokti u boji aure.

Pročitajte i ovo: Trendovi dolaze i prolaze – ali ove boje manikira nikada neće izaći iz mode

Na primer, preko aure mogu biti iscrtani neki oblici. Ovo će vaše nokte učiniti još zanimljivijim. Prikažite svoju kreativnost, igrajte se sa bojama. Možda će ovo biti način da otkrijete boju vaše aure.

Smatra se da auru možete videti na svojim fotografijama, naročito onim koje su nastale u ogledalu pod određenim uglom. No, to može biti samo odsjaj neke druge svetlosti. Možda nikada sa sigurnošću nećete ni znati koja je boja vaše aure, ali ono što je bitno jeste kako se osećate iznutra. A ovaj manikir trend je prava prilika da to što je iznutra postane vidljivo spolja.

Naslovna fotografija: isntagram.com/nails_by_amandav

Jovana Petković

Comments