Osim astrološkog pristupa, zanimljiv je i numerološki, a Nova 2019. je pod brojem 3. U svetu numerologije, ovo je broj komunikacije, koji podržava kreativnost i stvaralačke projekte, te će ovo biti jedna produktivna i uspešna godina za sve koji se bave kreativnim radom, umetnošću, osmišljavanjem, a sanjari će biti u poziciji da dosegnu svoje snove.

U numerologiji, brojevi su od 1 do 9, a dobijaju se tako što sve relevantne brojeve sabirate, dok ne dobijete jednu cifru.

2019 = 2 + 0 + 1+ 9 = 12 = 1 + 2 = 3. Na ovaj način saberite brojeve svog datuma rođenja, dok ne dobijete jednu cifru i pogledajte kako će vladavina trojke u narednoj godini uticati na vas, odnosno, na vaš lični broj.

Broj 1

Ovaj broj je simbol pobede i prestiža i pod uticajem broja 3, doneće vam zaslužene nagrade. Sav vaš dosadašnji napor će se isplatiti. Bićete usmereni samo na važne stvari u životu, na svoje prioritete i ono manje bitno vas neće remetiti i odvlačiti vam pažnju i energiju. Godina napredovanja u poslu i velikih pozitivnih promena je pred vama. Savet je da ostanete skromni – imate pravo da trijumfujete, radujete se i slavite, ali nemojte se uobraziti.

Broj 2

Broj 2 pod uticajem broja 3, u znaku je ljubavi. Ukoliko ste već neko vreme neparni i već se pitate hoćete li ikada sresti tu neku pravu osobu, ove godine imate sve uslove da ostvarite ozbiljnu vezu. Romantika i strast će biti sve što će vas zanimati i u šta ćete ulagati svoje vreme i energiju.

Ukoliko ste zauzeti – dve mogućnosti su pred vama. Ozbiljne, duboke i prave veze će se još više produbiti, intimnost će se pojačati i osećaćete se povezanije, ispunjenije i zadovoljnije nego do sada. Druga mogućnost je da zaključite da ste u tom odnosu dali i primili sve što ste mogli i da svako od vas nađe novog partnera.

Broj 3

Kombinacija dva broja tri sigurno donosi uspešne kreativne poduhvate. Vaš talenat će ne samo doći do izražaja, nego ćete imati priliku da se maksimalno ostvarite kroz neki kreativan projekat, kroz umetnost i svaki oblik stvaralaštva i inovacije. Vreme je da živite baš onako kako volite i svoju kreativnu energiju ćete usmeriti u tom pravcu, uz svu podršku Univerzuma. U Novoj godini, vaši snovi imaju najveće šanse da se ostvare.

Broj 4

Počnite odmah da planirate i to na duge staze. Ove godine ćete prionuti na posao, a to treba da bude deo vaših planova za budućnost, stvaranje i učvršćivanje temelja za ono što ćete dalje raditi i čime ćete se baviti. Budite budni i prisutni, da biste mogli da reagujete kako treba i da pravite pametne izbore. Sledeće godine stvarajte zalihe za budući period – štedite novac, štedite sebe, započnite stvari kojima možete da se vraćate i nastavljate ih, kad vama odgovara.

Comments