Victoria Beckham pored uspešnog modnog brenda već neko vreme vodi i sopstveni beauty brend koji niže uspehe, a prethodne nedelje predstavila je novu liniju ruževa za usne nostalgičnog naziva – Posh. Započevši svoju karijeru pevačice u planetarno popularnoj ženskoj grupi Spice Girls, Victoria je i danas većini ljudi poznata pod nekadašnjim nadimkom Posh, a kako bi taj period života uključila i u svoj brend, odlučila je da mu posveti posebnu kolekciju ruževa, inspirisanih njenim makeup lookovima iz devedesetih.

Kolekcija se odlikuje nijansama koje su bile apsolutni hit devedesetih godina, a u njoj se nalazi čak 8 savršenih nude nijansi, bilo da pod tim podrazumevate baby pink boje ili tamnije čokoladne nijanse. Pored njih, u kolekciji se nalazi i jedna crvena nijansa savršenog podtona, koaj će se slagati uz sve boje kože, a njen naziv je Posh Pop.

View this post on Instagram

#PoshIsBack #ComingSoon Oct 3rd

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

Ruževi su napravljeni tako da je fokus na nezi i hidrataciji, stoga u njegovoj formuli nećete pronaći isušujuće mat komponente ili sumnjive supstance sa sjajem ili šljokicama. Obogaćeni su hranjivim uljima kao što su kokosovo, avokado ili ulje šipurka, ali i suncokretovim voskom koji hidrira usne i sprečava pojavu linijica i suvih predela. Takođe su veoma pigmentovani, stoga vam je dovoljan jedan sloj kako bi boja bila upečatljiva i postojana. Zahvaljujući omekšavajućoj formuli, rezultat su sjajne, mekane i pune usne. Svi ruževi su takođe veganski i nisu testirani na životinjama.

Comments