Ariana Grande je najavila povratak na muzičku scenu nakon četiri godine pauze, i to novim albumom pod nazivom Eternal Sunshine, koji će biti objavljen 8. marta, na Međunarodni dan žena. Pevačica je uzbudljivu vest podelila putem društvenih mreža, uz nove fotografije iz nedavne sesije posvećene dugoiščekivanom albumu.

U nastavku teksta, pročitajte šta smo dosad saznali – i šta je pop zvezda podelila o muzičkom ostvarenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Novi album Ariane Grande: Šta znamo o Eternal Sunshine?

Singl Yes, And? i žanrovski uticaj iz devedesetih

Prvi singl i spot sa albuma, yes, and?, objavljeni su prošlog petka. Kako audio, tako i muzički video s ponosom ističu preuzetu inspiraciju i uticaj iz sada već kultnih ostvarenja pop kulture. Žanrovski, numera podseća na Madonnine hitove iz devedesetih (posebno Vogue), ali i Janet Jackson – dok video namerno kanališe Paulu Abdul i njen klip Cold Hearted iz 1988. godine. Interesovanje za pesmu bilo je toliko snažno da je Abdul bila u trendingu na Twitteru (sadašnji X) tokom većeg dela dana.

“Vau! Probuditi se i videti kako Ariana Grande odaje počast Cold Hearted u svom novom spotu yes, and? bilo je SVE!!!,” napisala je Abdul na društvenim mrežama. “Kakva čast! Koja je bila vaša omiljena scena u spotu? Volim te, Ari!!!”

Grande je zvanično najavila album 27. decembra, nakon što je nedeljama davala suptilne nagoveštaje na društvenim mrežama. U opisu za carousel Instagram fotografija i videa, Grande je napisala: “Vidimo se sledeće godine”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Album nudi dva raspoloženja

Deljenjem različitih uspomena iz studija, od snimaka njene majke kako pleše, do screenshota FaceTime poziva gde i sama igra, pevačica je otkrila različite tonove albuma.

“Ovo su dva raspoloženja albuma”, napisala je u tekstu svoje Instagram priči.

Osim muzičke karijere, Grande je bila zauzeta i ulogom u predstojećem filmu Wicked, čija se premijera očekuje u novembru. Takođe, nedavno je potpisala ugovor sa Brandonom Creedom i njegovom novom agencijom Good World Management, četiri meseca nakon što su izvori potvrdili da je pevačica prekinula saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Scooterom Braunom.

Ona se pridružuje impresivnoj grupi koja uključuje Demi Lovato, Troya Sivana, Charli XCX, Marka Ronsona, kao i bivšu članicu Fifth Harmony, Normani, putem zajedničkog menadžmenta Lydie Asrat, izvršne direktorke i suosnivačice firme Q10.

Podrobniji detalji o samom ostvarenju još uvek nisu otkriveni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Pročitajte i ovo: Nicki Minaj je objavila dugoiščekivani 5. album: “Ovo je najveći poklon koji sam dala čovečanstvu”

Naslovna fotografija: instagram.com/arianagrande

Milica Nešić

Comments