Nakon sedmogodišnje pauze od snimanja albuma, izgleda da se Rihanna, slavna pevačica i mogul, tiho priprema za spektakularni comeback u 2024. Prema najnovijim izveštajima američkih medija, Rihanna je u tajnosti organizovala povratak na scenu uz svetsku turneju i ugovor vredan neverovatna 32 miliona funti, nakon što je postigla sporazum sa kompanijom Live Nation.

Novi album Rihanne i svetska turneja u 2024. godini

Povratak na scenu nakon trudnoće

Osim najave turneje, 35-godišnja R’n’B zvezda navodno ima spremna i dva nova albuma, materijal na kojem je vredno radila tokom prethodnih godina. Izvor blizak pevačici otkrio je da je “Rihanna tiho planirala povratak na scenu nakon potpisivanja ugovora sa kompanijom Live Nation. Dalje se navodi da je “dogovor napravljen kako bi se omogućila svetska turneja”, kao i da “njen kreativni tim trenutno radi na pripremama u Los Anđelesu, dok ona provodi vreme sa svojom porodicom”.

Pretpostavlja se da će svoj zvaničan comeback pokrenuti kad bude spremna da se vrati na posao, a trenutno ima dovoljno materijala za dva cela albuma koja će biti objavljena u nekom trenutku 2024. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RIHANNA (@ririgalbadd)

Vest stiže nešto više od dva meseca nakon što je pevačica 1. avgusta donela na svet svog drugog sina, Riota Rosea Mayersa, u bolnici u Los Anđelesu, kako je otkriveno na rodnom listu do koga je došao The Blast.

Poznati par je odlučio da zadrži tradiciju davanja imena koja počinju istim slovom, te su drugog sina nazvali Riot, nastavljajući niz koji počinje slovom R, nakon što su prvog sina nazvali RZA Athelston Mayers.

Rihanna je objavila da je trudna po drugi put kada je nastupala na Super Bowl Halftimeu u februaru, premijerno pokazujući svoj trudnički stomak tokom muzičkog spektakla.

Pevačica i reper su započeli romantičnu vezu 2020, iako su profesionalno i drugarski povezani još od 2013. godine.

Glasine o venčanju su počele kada su se pojavili na Festivalu u Kanu 2023. godine, a A$AP Rocky je takođe izazvao široku pažnju javnosti nakon što je Rihannu nazvao “svojom suprugom” tokom nastupa na Spotify koncertu. Dok se Rihanna nalazila u publici posmatrajući performans, Rocky je uzviknuo: “Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prelepoj supruzi koja se nalazi u zgradi”.

Da se podsetimo, fanovi neumorno upućuju molbe pevačici nakon 7-godišnje studijske pauze, budući da se Rihanna u potpunosti posvetila svojoj Fenty Beauty kozmetičkoj kompaniji, koja ju je ujedno i učinila milijarderkom.

Nadamo se da su navodi stranih medija zvanični i, samim tim, ne možemo da dočekamo veličanstveni povratak globalne ikone i najbogatije žene u muzičkoj industriji! Šta vi mislite, da li ćemo u 2024. godini zaista dobiti dugoiščekivane albume i turneju? 

Pročitajte i ovo: Fanovi spekulišu da je Drakeova nova pesma zapravo o Rihanni – i ne, nije romantična

Naslovna fotografija: pinterest.com/waikiiki

Milica Nešić

Comments