Taylor Swift je objavila svoj novi album pod nazivom The Tortured Poets Department: The Anthology, koji predstavlja njen jedanaesti studijski projekat. Swift je detalje o albumu prvi put objavila u februaru ove godine kad je osvojila Grammy nagradu za najbolji pop vokalni album za prethodni (Midnights).

Novi album Taylor Swift – evo šta smo sve saznali

Album je doneklo iznenađenje za fanove jer se radi o “tajnom duplom albumu”. Uz 17 pesama koje su prvobitno najavljene, Swift je u 2 sata ujutru sve iznenadila dodatnim saopštenjem na društvenim mrežama da The Tortured Poets Department: The Anthology sadrži i drugi deo.

Objavila je: Ovo je iznenađenje u 2 ujutru: “The Tortured Poets Department” je zapravo tajni DUPLI album. Napisala sam toliko mnogo pesama u poslednje dve godine i želela sam sve to da podelim sa vama, pa evo drugog dela TTPD: The Anthology. Još 15 pesama. I sada priča više nije moja… sada je sve vaše.

Ukupno, album sadrži impresivne 32 pesme i traje preko dva sata. Taylor je sarađivala sa producentima Jackom Antonoffom i Aaronom Dessnerom na kreiranju ovog bogatog i složenog muzičkog projekta. Na albumu takođe gostuju Post Malone i Florence + The Machine, što dodaje dodatnu raznolikost zvuku koji već nosi autentični pečat Taylor Swift.

The Tortured Poets Department: The Anthology dostupan je u različitim formatima, uključujući standardno izdanje i dve specijalne verzije sa ekskluzivnim bonus pesmama dostupnim samo na vinilu. Objavljen je danas (19. aprila 2024. godine) i već je privukao veliku pažnju obožavalaca i kritičara.

Pročitajte i ovo: Koja ste pesma na osnovu svog horoskopskog znaka?

Naslovna fotografija: instagram.com/taylorswift

Nikola Gudelj

Comments