Navodni novi dečko Sophie Turner, Peregrine Pearson, viđen je sa glumicom u Parizu, a prema navodima američkih medija, par je razmenjivao nežnosti i zabavljao se. Aristokrata je poznatiji po nadimku Perry, a i ranije je bio romantično povezivan sa poznatim ličnostima.

Ko je novi dečko Sophie Turner: Evo šta znamo

Bogatstvo vredno 224 miliona funti

Peregrine Pearson predstavlja 5. vikonta Chowdryja, čija je porodica poznata po enormnom bogatstvu vrednom 224 miliona funti. Rođen je 1994. godine i nije naročito poznat javnosti, a za sada znamo da vodi luksuzni život u svom domu vrednom 5 miliona funti u zapadnom Londonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Greece (@royal_greece)

S kim je Peregrine Pearson bio u romantičnoj vezi pre Sophie?

Osim što je deo aristokratske porodice visokog društva, Perry je poznat i kao jedan od najpoželjnijih neženja u Britaniji. Pre glumice iz poznate HBO serije Game of Thrones, misteriozni vikont je bio u vezi sa manekenkom i princezom Grčke i Danske, Mariom-Olympiom, čiji je brat takođe u vezi sa slavnom ličnošću – manekenkom Poppy Delevingne.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ¡Hola! Argentina (@holaarg)

Kada i gde su prvi put viđeni?

Par je prvi put primećen na pariskoj železničkoj stanici 29. oktobra 2023. godine, a kasnije su se zajedno pojavili i na događaju u Parizu – privlačeći pažnju medija i obožavalaca širom sveta.

Peregrine Pearson i Sophie Turner viđeni su kako razmenjuju poljupce na stanici Gare du Nord, a prema svedoku koji je ekskluzivno govorio za američke medije – bili su fizički bliski i vidno raspoloženi. Iako su se nakon poljupca privremeno rastali i zatim napustili lokaciju u individualnim automobilima, kasnije su se ponovo susreli na stadionu Stade de France (gde je Sophie predstavila pehar Svetskog prvenstva u ragbiju). Iako je glumica zapratila Perryja na Instagramu, nije poznato koliko su bliski i da li je njihova veza zvanična.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ✨THE WEBNEWS (@the_webnews)

Rastanak Sophie Turner i Joea Jonasa

Sophie Turner i Joe Jonas su se razveli u septembru 2023. godine, nakon četiri godine braka. Njihov rastanak pratile su brojne spekulacije i skandali, gde se navodno sumnjalo da je pevač kontaktirao američke tabloide, namerno pokušavši da naruši reputaciju glumice kroz podmuklu medijsku kampanju. Njihov razvod je rezultirao i pravnim sukobom – nakon što je Sophie podnela tužbu protiv Joea zbog navodnog odbijanja da vrati pasoše njihovih ćerki, Wille i Delphine. Oboje su potpisali predbračni ugovor pre venčanja, a 10. oktobra su napokon stavili tačku na svoj spor, dogovorivši se da sa decom provode podjednako vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Pročitajte i ovo: Zoë Kravitz i Channing Tatum su se verili nakon 2 godine romantične veze

Naslovna fotografija: instagram.com/sophiet

Milica Nešić

Comments