Ljubitelji muzike i fanovi Céline Dion imaće priliku da zavire u privatni život pop ikone kroz novi dokumentarni film I Am: Céline Dion. Ovaj dugo očekivani dokumentarac, koji je režirala Irene Taylor, obećava iskrenu i dosad neviđenu priču o životu i karijeri slavne pevačice. Premijera je zakazana za 25. jun 2024. godine na platformi Amazon Prime Video.

Novi dokumentarni film Céline Dion – šta sve znamo

Put do slave i borba sa bolešću

Dokumentarac će pružiti detaljan pregled njenog puta do svetske prepoznatljivosti, uključujući izazove sa kojima se suočavala. Fokus će biti na njenoj nedavno otkrivenoj dijagnozi sindroma ukočene osobe (stiff person syndrome). Krajem 2022. godine, Céline Dion je putem emotivnog video obraćanja otkrila da boluje od ove retke neurološke bolesti, koja utiče na njenu sposobnost pevanja i nastupanja. Uprkos teškoj dijagnozi, pevačica pokazuje izrazitu snagu i odlučnost da se izbori sa bolešću i vrati na scenu.

Ekskluzivni materijali i intervjui

I Am: Céline Dion će prikazati do sada neobjavljene materijale iz njene karijere, kao i intervjue sa najbližim saradnicima i porodičnim prijateljima. Gledaoci će imati jedinstvenu priliku da saznaju kako je Céline postala jedan od najuspešnijih izvođača svih vremena, prodavši preko 200 miliona albuma širom sveta. 

U dokumentarcu će biti obuhvaćeni i neki od njenih najuspešnijih profesionalnih trenutaka, kao što je osvajanje pet Grammy nagrada, uključujući nagradu za album godine za Falling Into You iz 1996. godine, i njen legendarni nastup sa pesmom My Heart Will Go On iz filma Titanic. Biće prikazani i trenuci sa njenih čuvenih rezidencijalnih nastupa u Las Vegasu, koji su oborili sve rekorde posete.

Dokumentarni film predstavlja retku priliku da se bolje upozna žena iza slavne pop zvezde i razumeju lični i profesionalni izazovi sa kojima se suočavala tokom karijere. Gledaoci će moći da vide ne samo njen profesionalni uspeh, već i intimne trenutke koji su oblikovali njen život. 

Pročitajte i ovo: Smeh i haos na venčanju: Reese Witherspoon i Will Ferrell u komediji “You’re Cordially Invited”

Naslovna fotografija: instagram.com/celinebible

Nikola Gudelj

Comments