Prime Video je objavio trejler za novi film Reese Witherspoon, komediju You’re Cordially Invited, u kojoj, pored Witherspoon, igra i  Will Ferrell. U režiji i po scenariju Nicholasa Stollera, ostvarenje donosi priču o haosu i smehu koji nastaju kad se dve svadbe slučajno zakažu na isti termin na udaljenom ostrvskom odmaralištu.

Novi film Reese Witherspoon – šta sve znamo

Witherspoon igra sestru mlade koja planira savršeno venčanje, dok Ferrell igra oca druge mlade. Njihovi planovi se urušavaju kad otkriju da su obe svadbe zakazane za isti vikend na istom mestu. U pokušaju da podele ograničeni prostor, dolazi do niza komičnih situacija i nesporazuma koji obe strane dovode do ivice ludila.

Premijera je zakazana za 30. januar 2025. godine na striming platformi Amazon Prime Video i očekuje se da će privući veliku pažnju publike, posebno ljubitelja romantičnih komedija i fanova glavnih glumaca. Uz duhovite dijaloge, komične situacije i talentovanu glumačku postavu, You’re Cordially Invited ima potencijal da postane jedna od omiljenih komedija godine. Pored Witherspoon i Ferrella, u filmu glume i Geraldine Viswanathan, Meredith Hagner, Jimmy Tatro, Celia Weston, Keyla Monterroso Mejia, Leanne Morgan i Jack McBrayer

Režiser Nicholas Stoller, poznat po radu na filmovima kao što su Forgetting Sarah Marshall i Neighbors, izrazio je svoje oduševljenje zbog rada na projektu. U intervjuu za The Hollywood Reporter, Stoller je izjavio da komedije imaju dugotrajan uticaj jer ljudi vole da ih iznova gledaju, često prepoznajući sebe u likovima i situacijama.

Prime Video je već započeo promociju, a trejler je izazvao pozitivne reakcije publike i kritičara. 

Za sve ljubitelje komedije i romantičnih zapleta, You’re Cordially Invited ne treba propustiti. Pripremite se za urnebesnu vožnju i obavezno rezervišite datum za premijeru na platformi Prime Video.

Pročitajte i ovo: Crveni tepih u Kanu i podeljena mišljenja kritičara za Coppolin film “Megalopolis”

Naslovna fotografija: instagram.com/indiewire

Nikola Gudelj

Comments