Jedna od najvećih pop zvezda nove generacije, Ariana Grande, konačno se vratila na muzičku scenu singlom yes, and? Nakon četvorogodišnje muzičke pauze nastale nakon albuma Positions 2020. godine, pop princeza nedavno je fanovima najavila svoj povratak u muzički studio i rad na sedmom studijskom izdanju! Pored same numere, na kojoj su uz muzičarku radili njeni dugogodišnji saradnici Max Martin i Ilya Salmanzadeh, objavljen je i muzički spot čiju režiju potpisuje Christian Breslauer.

Yes And Cover Artwork 2 Ariana Grande se vratila na muzičku scenu: Pogledajte spot za singl yes, and?

„Hvala vam na ogromnoj količini ljubavi koju mi pružate i na tome što ste ponovo zaigrali uz mene! Moje srce je puno i veoma sam dirnuta. Sve vas mnogo volim“, poručila je pevačica putem svog zvaničnog Instagram profila.

Kao jedna od najuticajnijih mladih pevačica današnjice, Ariana Grande svoj povratak obeležila je pesmom koja je stavila tačku na sve spekulacije koje su okruživale njen lični život u prethodnom periodu. Plesna pop melodija ispraćena je sjajnom koreografijom na kojoj je uz Arianu radio koreograf Will Loftis. Numera je već stekla kako pozitivne kritike muzičkih stručnjaka, tako i milionski broj slušanja na servisima, a najverniji fanovi su oduševljeni novom muzikom i nestrpljivo čekuju da saznaju šta je to sve Ariana spremila u narednom periodu!

Pogledajte video za singl yes, and?:

Pročitajte i ovo: Ko je Ethan Slater, novi navodni dečko Ariane Grande?

Naslovna fotografija: Universal Music Serbia

Comments