Kada su u pitanju nokti, sigurna sam da sve mi devojke uživamo u urednim noktima koji pokazuju našu sofisticiranost i pokazuju da brinemo o sebi i svom izgledu. Sređeni nokti pokazatelj su razmišljanja o detaljima i urednosti, a u 2021. godini u trendu će biti veoma suptilno sređeni i kratki nokti. Ovo će vam možda doći kao iznenađenje nakon dugog perioda popularnosti ekstravagantno dugih i ukrašenih noktiju, ali tako je. Nakon 2020. godine u kojoj smo imali priliku da se okrenemo iskrenom sagledavanju sebe, shvatili smo da nije sve u fizičkom izgledu koji će “vrištati”, već je zapravo najveća magija u jednostavnosti, miru i iskrenom predstavljanju naših ličnosti koje su same po sebi posebne. Ukoliko tražite inspiraciju za manikir koji će biti jednostavan, ali istovremeno i poseban – imamo savršene predloge za vas u nastavku teksta!

Braon gradijent

Braon boja dominiraće u manikirima u 2019. godini, a ukoliko želite malo da je osvežite, možete se poigrati sa gradijentom prelaska iz tamno braon do veoma svetlo braon boje. Ovaj gradijent neka bude urađen sa dobro blendiranim prelazom, kao na fotografiji u primeru ispod. Dakle, nije cilj u tome da svaki nokat bude jednobojan i da idu od tamnijih ka svetlijim – već da se prelaz malo po malo razliva po svakom od noktiju. Ovo je zanimljiv twist na raznobojne nokte koji su bili u trendu prethodnih godina.

Uredni baby-roze nokti

Baby-roze boja biće u trendu u 2021. godini, kako u manikirima tako i u odevanju i makeup look-ovima. Nežni pastelnoroze nokti pravi su primer jednostavnosti koja se traži, a oni će izgledati lepo i prirodno u svakoj situaciji. Takođe, oni se mogu uklopiti uz većinu vaših autfita, a divno se slažu uz hladne zimske tonove kao što su nijanse sive, plave i nude boje. Neka vaši kratki roze nokti budu jednostavnog, četvrtastog oblika.

Suptilni upliv duginih boja

Interesantan način na koji možete osvežiti manikir koji deluje popuno prirodno je da na samo nekoliko noktiju na svakoj ruci dodate upliv veoma nežnih i veoma blagih duginih boja, kao neku vrstu izbledelog dekupaža. Ovaj detalj biće toliko suptilan a opet efektan, i pokazaće vaš jedinstveni osećaj za detalje. Ovo je manikir koji će dobro izgledati na ženama i devojkama svih uzrasta.

Različite nijanse pastelnoplavih i lila noktiju

Pored nežno, pastelnoroze boje, u trend će ove zime ući i nežnoplava boja, kao i nežnolila. Pastelni tonovi su pogodni za međusobno kombinovanje, te tako možete napraviti zanimljiv obrt u manikiru time što ćete nokte na jednoj šaci bojiti u pastelnoplavu boju a na drugoj u lila. Ovo će biti veoma mala razlika u tonu, ali onaj ko vas pažljivo posmatra primetiće vašu igru.

Comments