Svaka godina ima svoj broj i bazirana je na različitoj vrsti energije. Ako imate velike planove za 2023, pre svega je potrebno da odvojite malo vremena i posvetite se numerologiji koja će sigurno da vam pomogne da se prilagodite i ostvarite svoje želje. Slično astrologiji, numerologija može da pruži pronicljive, mistične informacije koje će vam pomoći da predvidite određene stvari i pripemite se za godinu koja sledi.

U zapadnoj numerologiji, brojevi nose vibracije baš kao i horoskopski znaci. Svaka godina ima svoj univerzalni broj godine. Zamislite to kao jedan ogroman horoskop za godinu, iz numerološke perspektive.

Univerzalni broj godine

Univerzalni broj godine vam govori oblasti života i koje teme će vam biti važne. Univerzalni broj je uticajan, menja život i simbolizuje vrstu energije na koju ćete biti fokusirani i vi, ali i ljudi iz vašeg okruženja. Gotovo da ne postoji osoba na koju ova energija neće uticati i zbog toga uvek na distanci vodite razgovore sa svojim šefovima.

Kako da izračunate i koristite univerzalne brojeve godine

Srećom, računanje univerzalnog broja nije toliko komplikovano. Sve što je potrebno jeste da izaberete sve brojeve u godini, tako da u 2023. vrlo jednostavno dobjate broj 7. Od početka do kraja godine, univerzalni broj utiče na vas, tako da koristite ove brojeve kako biste istakli određene oblasti svog života.

Ključne reči koje su povezane sa brojem 7: analitičnost, vera, intuicija, logika i duhovnost.

Energija broja 7 je nepredvidiva, donosi rešenje problema i otkriva razne stvari. Ovaj broj prema svim parametrima predstavlja bogatstvo, sreću i povoljnu energiju. To, dakle, znači da je naredna godina idealna za početak novog biznisa, ali i ljubavi. Da li ste spremni za početak? Nekada izgleda kao da je sve na svom mestu i dopada vam se život kakav živite, ali energija koju posedujete žudi za promenom i to je ono što možete da očekujete.

Izračunajte svoj numerološki broj

Na svaku osobu utiču tri broja: duhovni broj, broj imena i sudbinski broj.

Duhovni broj se računa jednostavno, sabiranjem datuma rođenja, dakle, ako ste rođeni 23. jula, zbir brojeva je 2+3=5. Sudbinski broj ima mnogo veći uticaj od duhovnog broja, definiše sudbinu i vaše ciljeve, a računa se tako što saberete dan, mesec i godinu rođenja (znači 23. jul 1994. je 2+3+7+1+9+9+4).

Pročitajte i ovo: Kako da razvijete i zadržite pozitivan odnos prema svom telu

Značenje brojeva

Broj 1

Ako je ovo vaš broj, to znači da ste inteligentni, jaki i sposobni. Često ste živahni i u narednoj godini možete da očekujete uspeh na poslovnom planu. Vaši prijatelji mogu da se oslone na vas, ali je vreme da ipak ispred svega stavite sebe, po prvi put.

Broj 2

Broj koji označava sreću. Osećajni ste i sentimentalni, pa ćete tako u narednoj godini upoznati osobu koja će zaista biti vredna vaše pažnje.

Broj 3

Uzvišen broj koji donosi uspeh, novac, moć. Broj koji imaju srećnici i oni koji imaju treće čulo. Vas veoma teško manipulišu i nikada ne možete da padnete pod uticaj drugih ljudi, zbog toga ste sjajan lider!

Broj 4

Solidarni ste, potpuno fokusirani na svoje planove i obaveze. Vredno radite i ispunjavate svoje želje, tako će biti i u narednoj godini!

Broj 5

Najdruštvenija osoba koja je uvek spremna za avanturu. Prijala bi vam promena i zbog toga u narednoj godini možete da očekujete promenu grada, posla, a čak i partnera.

Broj 6

Svesni ste da je ovaj broj vezan za posao, jer to je misao sa kojom se budite i uspavljujete. Bilo bi sjajno da samo malo možete da se odmorite od svega, ali vi to ne želite. Upravo će vaša marljivost da vas odvede na visoku poziciju u godini koja sledi. Spremite se za sjajnu godinu!

Broj 7

Zaštitni znak 2023. godine koji će dobiti zdrave i neverovatne promene svima, a naročito ljudima čiji je numerološki broj.

Broj 8

Karmički broj koji opisuje smirene i povučene ljude. Ako ste vlasnik ovog numerološkog broja, u narednoj godini možete da očekujete osobu koja, poput vas voli da bude mistična i svoja.

Broj 9

Konačno ćete sebi obezbediti potreban prostor, avanturu i rizik koji toliko volite. Uživaćete masimalno, a bilo je i krajnje vreme. Kod vas će promene biti tektonske!

Postoje mnogo bolje stvari napred, nego one koje ostavljamo iza sebe. (C. S. Lewis)

Pročitajte i ovo: 7 stvari koje morate da uradite do kraja godine

Naslovna fotografija: instagram.com/ynt_barbi

Dragana Stojanović

Comments