Numerologija izučava vezu između brojeva i naše sudbine. Traje već hiljadama godina i bilo da verujete u nju ili ne, morate priznati da je zabavna. Oni koji je praktikuju smatraju da svaki broj ima svoju vibraciju, veći brojevi se svode na jednocifrene i, da biste saznali svoju vibraciju, potreban vam je vaš datum rođenja. Na isti način se određuje i broj koji određuje vaš životni put.

Koja je računica?

Potrebno je da dobijete jednocifreni broj da biste mogli da rastumačite šta vaš datum rođenja govori o vašem životnom putu. Uzmimo za primer da je vaš datum rođenja 11.11.1992. godine. Potrebno je da rastavite datum na sledeći način:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE. (@llemerci)

Dan rođenja: 11 se rastavlja na 1+1=2

Mesec rođenja: 11 se rastavlja na 1+1=2

Godina rođenja: 1992 se rastavlja na 1+9+9+2=21 i 2+1=3

Potom saberite sve brojeve: 2+2+3=7, a ako dobijete dvocifreni broj, sabirate brojeve sve dok ne dobijete jednocifreni. Ali, ne treba da sabirate do jednocifrenog ako dobijete brojeve 11 ili 22. To su brojevi jasnije sudbine, gde je dupliran broj 1 ili 2. Ovo je značenje brojeva.

Pročitajte i ovo: Da li su vaše natalne karte kompatibilne?

Broj 1 – izuzetno samostalni

Vama je određeno da pratite svoj put u životu, put koji ste sami odredili. Prilično ste jaka ličnost i niste rođeni da slušate tuđa naređenja. Zato biste se odlično snašli u ulozi preduzetnika, lajf kouča, menadžera. Vi ste inovator, znate kako da vodite i prilično ste autoritativni. Uz to, kreativni ste, puni ideja, sve šo naumite – to i ostvarite.

Broj 2 – intuitivni ste

Vi ste osoba kojoj je harmonija najvažnija. Vi ste duša koja želi mir, emotivni ste, empatični i najviše se oslanjate na svoju intuiciju. Vaš životni put će vas odvesti u rad na sebi; vama i leže zanimanja kao što su psihoterapeut, osoba koja se bavi meditacijom, nastavnik, ali i računovodstvo i poslovi u administraciji.

Broj 3 – ekstrovertni kreativac

Vi ste duhovita osoba koja se prirodno nalazi u centru pažnje. Harizmatični ste, “socijalni leptir”, lako se snalazite i imate mnogo samopouzdanja. Vaš životni put će vas navesti na glumu, pisanje, putovanja, poslove u turizmu, dobro biste se snašli i kao profesor. Magično privlačite ljude oko sebe.

Broj 4 – praktični ste

Vi ste prizemni, pragmatični i odgovorni. Ako nešto zamislite, toliko ćete dobro isplanirati da je manja šansa da to nećete ostvariti, jer ništa ne prepuštate slučaju. Dobro ćete se snaći u zanimanjima kao što su pravnik, programer, računovođa, inženjer, agent za nekretnine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LLEMERCÍ SPACE. (@llemerci)

Broj 5 – snaći ćete se u svakoj situaciji

Vi ste komunikativni, harizmatični, avanturista. Želite slobodu, za vas nije onaj tipični posao od 9 do 5. Potreban vam je posao koji će ići uz vaš životni stil. Zato ćete se dobro snaći kao novinar, turistički vodič, PR. Takođe, za vas je najveća verovatnoća da ćete obavljati više poslova istovremeno.

Broj 6 – delite odlične savete

Volite da obraćate pažnju na druge, zato su za vas poslovi u kojima ćete pružati pomoć nekome. Primećujete stvari koje drugima promiču, zato ste mudri i dajete odlične savete. Osobe čiji je broj vibracije 6 odlučuju se da budu doktori, recepcioneri, učitelji, dizajneri enterijera, fizioterapeuti. Snalazite se i u svetu mode, kao modni dizajner i kreator.

Broj 7 – filozof

Vi ste analitični, intuitivni, najviše se oslanjate na svoj intelekt u odlučivanju. Brzo rešavate probleme. Vaš cilj u životu je da pronađete istinu, verujete u ideale i imate jake principe koji vas vode kroz život. Dobro biste se snašli u novinarstvu, digitalnom marketingu, inženjerstvu i programiranju.

Pročitajte i ovo: Kako da koristite astrologiju da bolje razumete partnera

Broj 8 – biznismen

Vama odlično ide pravljenje novca, organizovani ste, realistični i znate da preuzimate iskalkulisane rizike. Rano u životu ste postali svesni svojih ciljeva. Dobro se snalazite u pravima, menadžmentu, preduzetništvu, finansijama. Znate da vodite projekte i u šta vi uložite vreme – tu će biti velika zarada.

Broj 9 – znate kako sa ljudima

Vi ste jedna osoba puna razumevanja. Toliko ste empatični da biste na svojim plećima poneli svu patnju sveta. Privlači vas socijalni rad, psihologija, umetnost, HR i fitnes industrija. Vaš cilj u životu je da svet napravite boljim mestom.

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Jovana Petković

Comments