Nedelja mode u Njujorku je jedan od najvažnijih datuma u kalendaru, a ni ove godine nismo bili razočarani. Široki kaiševi, puff rukavi, dupli teksas i trenerke, bili su neki od najzanimiljivijih izgleda. Pored uzbuđenja zbog velikih dizajnera i novih kreacija, podjednako smo uzbuđene zbog one najbolje modne piste, ulica grada Njujorka. Ove godine stilizovane devojke birale su majice bez rukava, chain nakit, odeću u pastelnim nijansama žute, roze i plave. Pored neutralnih tonova, bilo je puno udobne odeće, kreativnog layering-a i bezbroj inspirativnih ideja za kombinovanje.

Full kožni outfit ili pastelne nijanse, NYFW dokazao je da u street style-u nema pravila. 

Na ulicama Njujorka važilo je samo ovo – Ne razmišljaj previše o svom outfitu, obuci ono što najviše voliš i voilà – spremna si za Nedelju mode! U nastavku ti otkrivamo stajlige koji su nam se najviše dopali.

All leather style

Kožni outfiti bili su jedni od omiljenih, kako na modnim pistama, tako i van nje. Kožni sakoi i pantalone, kožne “bluze” i suknje – sa kožom outfit je nepogrešiv. I pored ovakvih stajlinga, kožni komadi su bili naizostavni u skoro svim stajlinzima.

Kožni kaputi

Jedan od večnih klasika definitivno su kožni kaputi. Savršeni par tvojoj slip haljini, duksu sa kapuljačom ili oversized džemperu i dovoljno kul komad. Pogodni su i za dnevnu varijantu, odlazak na posao, nedeljnu kafu ili večernji izlazak. Nije ni čudo što ih ove sezone sve šik devojke toliko vole.

Monohromatski outfiti

Čini nam se da ovaj trend neće uskoro izaći iz mode, a to nas posebno raduje. Jednobojni outfiti bili su veoma zapaženi na ulicama Njujorkama. Pored klasične bež boje, bilo je potpuno belih stajlinga, paleta pastelnih tonova, a neke su se odlučile i za neke odvažnije nijanse, kao i printove koji su potpuno iznenađenje.

Comments