Ten different looks and my looks all kill!

Cardi B je jedna od najboljih reperki svih vremena, a uz to je večna modna i beauty muza. Dok nestrpljivo iščekujemo njen novi album, pratimo šta će sledeće da obuče i kakav makeup look će da nam “servira” – jer nas baš nikad ne razočara (okurrr).

Cardi B ne prati trendove, već ih postavlja, jasno pokazavši šta će ovog proleća biti najveća makeup opsesija: it’s all about lips! Usne su u fokusu i želimo da budu što sjajnije i punije, da bi nam donele senzualnost i samopouzdanje, baš kao i muzika ove hip-hop dive, koja nas uvek napuni energijom.

Bez obzira na to odakle dolazite, koji je vaš ton ili tip kože, rod ili seksualno opredeljenje – umetnost šminkanja je dostupna za sve! Upravo to je poruka koju reperka šalje – da u svakom trenutku volite i izrazite sebe. Šminka je tu da nas oraspoloži u svim situacijama i podseti da uvek gledamo na vedriju stranu života.

ezgif.com animated gif maker 1 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine
gif 2 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine

Osećam se lepo i bez šminke, ali kada se našminkam, dobijam taj dodatni sjaj”, kaže reperka i mi je u potpunosti razumemo. 

Cardi B se udružila sa NYX Professional Makeup i napravila pravi boom na ovogodišnjem Super Bowlu. Već imamo apsolutnog favorita godine kada je reč o šminki – predstavljamo vam novi NYX Professional Makeup Duck Plump sjaj za usne (It’s time to pump yourself up baby).

Super Bowl reklama sa Cardi B brzo je postala viralna, a sigurni smo da će vas nasmejati (“Be bigger, so big, plumper”). Reperka je na jedinstven način pokazala novi, uzbudljivi Duck Plump sjaj koji će vašim usnama pružiti intenzivan volumen  – ali zapamtite, ovaj sjaj se koristi samo za usne. Shvatićete o čemu pričamo kad pogledate NYX Professional Makeup reklamu u kojoj Cardi B izgleda fantastično!

Zašto je NYX Professional Makeup Duck Plump jedan od najuzbudljivijih beauty novitet godine? Nije samo zbog Cardi B – ovaj sjaj stvara Duck usne, ali na fenomenalan način!

CAUTION! May cause duck lips!

NYX Professional Makeup Duck Plump sjaj za usne će vam dati intenzivan sjaj i dramatičan volumen usana. Obogaćen ekstraktom đumbira daje punoću koja traje.  Osećaj peckanja na usnama nakon nanošenja je sasvim normalan – ali, uvek možete da prekinete nošenje ako osetite prekomernu nelagodnost. Takođe, sjaj ne treba koristiti na ispucalim, oštećenim ili osetljivim usnama.

NYX Professional Makeup Duck Plump je stvoren za sve koji žele intenzivan efekat volumena – i ne plaše se da iznesu Duck lips na smeli način! 

SUPERBOWL3273 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine
SUPERBOWL2977 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine

Ready to feel extreme plumping sensation?

NYX Professional Makeup Duck Plump sjaj ima veoma kremastu, visoko pigmentovanu teksturu. Četkica je široka i mekana, tako da sjaj možete naneti veoma brzo, u samo jednom potezu – a efekat na usnama, kao i osećaj koji izaziva, odmah će vas oduševiti. Usne će izgledati hidrirano, sjajno, zavodljivo.

NYX Professional Makeup Duck Plump je potpuno nelepljiv, a možete ga naneti laganim potezom za intenzivan sjaj i boju.

Dolazi u 2 prozirne i 8 nijansi visokog pigmenta – tako da ga možete nositi svaki dan, ali je savršen i za večernje izlaske. Svaka nijansa donosi maksimalno intenzivnu boju uz minimalan napor. NYX Professional Makeup Duck Plump je proizvod sa veganskom formulom.*

SUPERBOWL3382 2 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine
SUPERBOWL3382 Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine

Extra tip

Ukoliko želite da NYX Professional Makeup Duck Plump sjaj još više dođe do izražaja, donosimo vam ekstra savet da usne izgledaju još definisanije, senzualnije i raskošnije.

Trik je u tome da uparite NYX Professional Makeup Duck Plump sjaj i NYX Professional Makeup Line Loud olovku za usne. Prvo pažljivo iscrtajte linije usnama kremastom olovkom, a onda dodajte sjaj i volumen u nekoliko poteza četkicom. Linije usana možete i “precrtati”, kako biste dobili još veći volumen.

So big and so plump!

Cardi B je već izgovorila našu beauty mantru za ovo proleće – želimo da se osećamo smelije i izgledamo neustrašivo, a to se vidi na našim usnama. Vreme je za dramatičan volumen, intenzivan sjaj i mnogo zabave – let’s get that Duck lips (okurrr)!

*bez sastojaka ili nusproizvoda životinjskog porekla.

nyx logo Cardi B x NYX Professional Makeup je saradnja koju smo čekali   a donela nam je makeup favorit godine

Više o NYX Professional Makeup proizvodima saznajte na sajtu, Instagram i Facebook stranicama.

Comments