Devojke generalno imaju mnogo nesigurnosti o svom telu kada je seks u pitanju. Ako si jedna od onih koja je sasvim zadovoljna svojim telom, svaka ti čast. Nažalost, većina devojaka nije. Koliko god fenomenalno izgledale, devojke se često ne osećaju prijatno u svom telu… naročito u toku seksa. Dakle, tako je i devojkama koje nisu plus size. Nesigurnosti mogu biti još veće ukoliko ona ima višak kilograma.

Te misli toliko zaokupiraju u toku seksa da se plus size devojke više skoncentrišu svoj izgled u toku seksa nego na sam seks. To podrazumeva da je ona u tim trenucima isuviše svesna svog tela, neprekidno misli kako izgleda iz nekog ugla, koje će poze u seksu odabrati… a ni u jednoj neće sasvim uživati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariella Nyssa (@ariellanyssa)

Svi ti “šlaufi” i mane se mogu barem malo prikriti odećom, ali u toku seksa nema laži i skrivanja. Sve se vidi, svaka mana, svaka strija, celulit, urasla dlačica, “sve je na izvol’te”.

Zato je jedna od prvih stvari na koju će pomisliti devojka sa viškom kilograma u trenutku kada se razmenjuju nežnosti jeste to da je ona isuviše svesna svog tela, ali da li je on? Da li on vidi na njoj sve ono što ona na svom telu ne voli? Kako uopšte on vidi njeno telo?  Da li primećuje opušten stomak, ruke, debele butine, ramena? Sigurno primećuje, ali da li mu je to lepo?

Jedan od najvećih strahova devojaka sa viškom kilograma je da će on želeti pozu gde je ona na vrhu. Tu se sve vidi. Tako će tačno videti kako izgleda njen stomak, što je njoj noćna mora. Drugi strah je da će povrediti partnera svojom težinom, naročito ako je ona krupnija od njega.

Comments