Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Tvrdnja da je svaka sreća slična i prema tome dosadna, ne stoji. Srećni parovi ne hodaju po oblačićima, držeće se za ruke i smeškajući se anđelima koji ih posipaju ružinim laticama, ne provode vreme gledajući se u oči i izmišljajući osamstomilioniti način da jedno drugom iskažu divljenje i ljubav, ne dešavaju im se samo lepe stvari i ne razgovaraju samo o svojoj sreći. Ključ srećne veze je iskrenost i poverenje, poznavanje partnera i prihvatanje na svim nivoima. Kad znate o nekome ono najgore i najbolnije, ono čega se stidi i što bi rado izbirsao, kad bi mogao, ono što nikome drugom nikada nije rekao osim vama, a i dalje ga volite i to ga volite još više, zato što vam se tako otvorio i dopustio da se približite njegovim ranjivim delovima, onda imate srećnu vezu.

parovi 3 O čemu razgovaraju SREĆNI parovi?

Srećni parovi razgovaraju o porazima i neuspesima

Ko će vas bolje razumeti i pružiti vam podršku, od partnera koji vas poznaje i voli? I tu se ne radi samo o ličnim željama, snovima i planovima u kojima ste omanuli, u odnosima sa drugim ljudima u kojima se niste poneli korektno, nego pre svega o međusobnom odnosu. Otvoreno priznavanje neuspeha u pogledu ispunjavanja partnerovih želja i očekivanja, razočaranja u pogledu sopstvenih želja i očekivanja, nije svađa. To je poveravanje, nastojanje da potpuno razumete partnera, da shvatite njegova ograničenja, da mu pomognete da prevaziđe sopstvene blokade i pogrešna ubeđenja, kao i spremnost da vas partner sagleda kao i vi njega. Imajući na umu dobrobit partnera i očuvanje veze, koristićete emotivne poraze kao putokaze na putu dubljeg i boljeg odnosa.

O ludačkim impulsima

Sve nas ponekad spopadne neko manijaštvo. Ukipimo se od nadiruće potrebe da počnemo da vrištimo u nekoj svečanoj prilici, da prospemo šefu na glavu kafu koju smo mu upravo doneli, da se skinemo goli i protrčimo kroz grad, da saspemo gomilu psovki i kletvi u nekoj sasvim bezazlenoj prilici – da prosto izdivljamo, jer nam je tako došlo. Svi smo negde sputani konvencijama i naučeni da obuzdavamo takve impulse, da ne vređamo i ne ugoržavamo druge svojim ponašanjem i svi mislimo da nismo baš sasvim normalni. Kad to poverite nekome ko vas voli i on vas potpuno shvata i ispriča vam o svojim ludačkim impulsima, imaćete još nešto što možete da podelite i da se osećate manje šašavo onda kad ozbiljno posumnjate u sebe.

Editors choice