Glasine o navodnoj svađi su krenule krajem februara, kad se Kylie Jenner podsmevala Seleninim obrvama, u šta je umešana i Hailey Bieber. Odnos između Selene i Hailey je komplikovan još od 2009. godine kad ih je svet bolje upoznao. Nedavna dešavanja na društvenim mrežama uključuju obrve Selene Gomez, sa Kylie Jenner u centru zbivanja, a evo o čemu se radi…

Svi znaju da je Selena bila u burnoj vezi sa Justinom Bieberom ranih dvehiljaditih godina. Zatim, 2018. godine, Justin je oženio manekenku Hailey Baldwin. Kako fanovi vole da rasplamsaju varnice, od tada se priča da su Selena i Hailey u stalnom sukobu.

Tokom intervjua za Call Her Daddy u septembru 2022. godine, Hailey je javno izjavila da „između nje i Selene postoji samo ljubav i ništa više“. Zatim, u oktobru 2022. godine, njih dve su prekinule sve glasine. Ispričale su da nisu postojale bilo kakve nesuglasice i svađe, tako što su pozirale na zajedničkoj fotografiji.

Zašto su obrve u centru zbivanja?

Glasine su počele kada je jedan korisnik TikToka spekulisao o potencijalnoj prepirci između devojaka. U njemu je sugerisao da je Kylie objavila story u kom se navodno smejala kada je videla obrve Selene Gomez.

@devotedly.yoursI could be reaching, but it definitely feels like Kylie Jenner’s IG stories were towards Selena Gomez. Especially the screenshot of her facetime call with Hailey Bieber. This feels very HS♬ original sound – Nuha

Selena je objavila Instagram story u kom je svojim pratiocima rekla da su joj obrve posle laminacije izgledale dramatičnije nego što se očekivalo. Laminacija je, za one koji ne znaju, podizanje i ispravljanje obrva pomoću hemijskih supstanci. Pevačica je u šali rekla da nikada nije bio plan da joj obrve budu takve.

Nekoliko sati kasnije, Kylie je objavila selfi, a u krupnom planu su obrve, sa opisom koji je postavljen preko njih. Tekst je glasio: „To je bio nesrećan slučaj?“. U sledećoj objavi, Jennerova je postavila krupnu fotografiju obrva svoje prijateljice Hailey, a u uglu te fotke je bio još jedan selfi Kylie.

Umešanost Hailey Bieber navela je fanove da poveruju da su se ona i Selena ponovo posvađale zbog veoma nebitnog razloga. Nalozi koji donose dnevne trač partije na TikToku su napravili teorije zavere kako je vlasnica Kylie Cosmetics počela napad na Selenu zbog Hailey.

U sredu, 22. februara, Kylie je stavila tačku na sve glasine komentarišući viralnu TikTok objavu. Ona je rekla da su „fanovi preterali i da nikada nije ni videla njenu objavu o obrvama, a kamoli da ima nešto protiv nje“. Dodala je i da „sada prave nešto ni iz čega i da je glupo“. Selena je Kylinu objavu dodala da je saglasna sa njom i da je „sve nepotrebno, kao i da ona obožava Kylie“.

Odmor od društvenih mreža?

Glasine da su ove tri žene u svađu su krenule kada je Selena premašila Kylie na Instagramu prema broju pratilaca. Tako je i postala najpraćenija žena na ovoj mreži.

Isto tako je Selena u četvrtak, 23. februara, objavila da uzima pauzu od društvenih mreža rekavši da je previše „stara za sve što se tamo dešava“, a zatim, nekoliko dana kasnije, ponovo aktivirala svoj TikTok nalog.

Godinama unazad, pevačica je delila svoje mišljenje o uticaju mreža i koliko mogu biti toksične. Tokom jednog intervjua je rekla da je ljudi nazivaju „ružnom i glupom, kao i da pišu do detalja cele paragrafe na tu temu“. Ispričala je da bi plakala i da je stalno bila anksiozna. Rekla je da ne može više to da radi jer je gubljenje vremena.

Takođe je istakla i pozitivnu stranu društvenih mreža, kao što je povezivanje sa fanovima, da vidi koliko su srećni i uzbuđeni, ali i što ona može da vidi šta fanovi objavljuju. Selena kaže da je napravila takav sistem da se komentari filtriraju, te njen asistent objavljuje sve što mu ona pošalje.

Činjenica je da fanovi Selene i Hailey vole da drame i smatraju da gde ima dima, ima i vatre. Međutim, nije nužno tako. Šta ako su se devojke samo udružile kako bi nešto dobile, a to se upravo ostvarilo?

Pročitajte još i: Rihanna otkrila stomak na spektakularnom nastupu na Super Bowlu, a mi vam otkrivamo detalje

Naslovna strana: instagram.com/ selenagomez

Marija Gavrilović

Comments