Kao većinski ženski kolektiv iza WANNABE Magazina, svesne smo promenljivih potreba, želja i interesovanja žena u svim životnim dobima. Upravo zato, sa željom da proširimo kolektiv žena koji nas prati i otvorimo nove teme koje se tiču svih onih iskustava žena u zrelijim godinama – kreirali smo novi online magazin, easylife.rs.

Easy life je kreiran od žena za žene, sa razumevanjem iz ličnog iskustva, kao i usled nedostatka medija koji se diretkno i iskreno obraćaju sofisticiranoj ženskoj populaciji u zrelijim godinama, čije iskustvo ne smemo zanemariti i čija očekivanja želimo da ispunimo. easy life kolektiv čine integralni tim i mnoštvo kreativnih, stručnih saradnika iz različitih oblasti, koji će čitateljkama pružiti upravo ono što one iziskuju.

easy life Od žena za žene: Predstavljamo vam easy life magazin, koji je tu da život žena učini lepšim i lakšim

Rešeni da svaki tekst na online magazinu easy life bude direktno i iskreno obraćanje naših saradnika koji ponosno nose zanimanja blogera, akademika, doktorki, autorki, kolumnistkinja i edukatorki – nudimo vam sadržaj iz njihovog ličnog ugla. Pokretanjem tema ličnog zdravlja, wellbeinga, porodice, karijere, stila i nege kože čije se potrebe menjaju sa životnim dobima – easy life postaće kutak u kome ćete pronaći razumevanje i osećaj pripadnosti. 

Od žena za žene, easy life je tu da zajedno kreiramo i proširimo ženski community, kao i da oborimo sve predrasude o tome šta bi to jedna zrela žena trebalo da bude. Pridružite nam se, čitajte nas, komentarišite, lajkujte, iskažite svoje potrebe i postavite svoja pitanja – tu smo za vas na easylife.rs.

Za više informacija i zanimljivog sadržaja, zapratite easy life na InstagramuFacebooku i YouTube kanalu!

Comments