Odabrali smo 40 žena da testiraju fluid Hydra Genius i ovo su njihovi utisci

Svi ljubitelji prirodne i negovane kože složiće se – zdrava hidrirana koža je must have. I ne brinite, adekvatnu hidriranost možete postići ukoliko se pridržavate ova dva pravila nege:

Negujte kožu iznutra – što uključuje redovno ispijanje preporučene količine vode kao i konzumiranje namirnica bogatih vodom.

Negujte kožu spolja - nanošenjem proizvoda koji sadrži odgovarajuće hranljive sastojke namenjene našoj koži, i bez koje ciklus hidratacije ne bi bio potpun.

Kada govorimo o „žednoj“ koži i njenoj spoljašnjoj nezi, važno je da se osvrnemo na aktivne sastojke koji će je dugotrajno hidrirati, kao što su – voda aloe vere i hijaluronska kiselina.

Voda aloe vere predstavlja neverovatni biljni sok aloe vere i potiče iz Meksika, gde uspeva da preživi čak i izuzetno suve pustinjske uslove.

A šta radi tvojoj koži? Voda aloe vere sadrži minerale i šećere i ona hvata i skladišti rezerve vode. Podstiče prirodnu sposobnost kože da zadržava vlažnost i dugotrajnu hidrataciju i svežu kožu koja blista.

A koji su benefiti hijaluronske kiseline? Naš organizam već sadrži i proizvodi hijaluronsku kiselinu, ali se procenat ove materije sa godinama smanjuje što dovodi do suvoće kože i nastanka bora, te je veoma bitno da koži obezbeđujemo dodatni izvor hijalurona.

Upravo ova dva ključna sastojka nalaze se u L’Oreal Hydra Genius fluidu za intenzivnu hidrataciju do 72 sata, koji osvežava kožu i podstiče blistavost. Sjajna stvar u vezi sa ovim proizvodom je da dolazi u 3 različite varijante, prilagođene različitim tipovima kože. Tako razlikujemo fluid za normalnu ka kombinovanoj koži (koji je gelaste teksture), za normalnu ka suvoj koži (koji je kremaste teksture) i za suvu ka osetljivoj koži (koji je tečne teksture).

L'Oreal Hydra Genius fluid nanosimo direktno na čistu kožu lica, laganim pokretima, tapkanjem, kako bi koža bolje i brže apsorbovala proizvod. A predstavljamo vam i mali trik – fluid možete pre nanošenja ostaviti 5 minuta u frižideru, a zatim tako rashlađen proizvod možete naneti na lice poput maske, pred spavanje. Crvenilo i iziritiranost na koži će nestati i koža će biti sveža i hidrirana!

Testirali smo L'Oreal Hydra Genius fluid na četrdeset
ispitanica, a neke od odgovora ćemo podeliti sa vama!

Utisak nakon korišćenja Hydra Genius fluida:

Bojana

“Prvenstveno mi se dopala tekstura proizvoda koja je, ne samo vrlo lagana, već i jako hidrirajuća. Sam proizvod se jako brzo upija, a osećaj nakon nanošenja je tako osvežavajući, kao da smo koži priuštili “čašu vode”. Definitivno je jedan od najboljih prajmera za šminku koji priprema kožu, hidrira je i čini je zaglađenom.”

Nevena

“Dopada mi se tekstura proizvoda, fenomenalna je. A proizvod je posebno dobar za održavanje hidratacije i elastičnosti kože.”

Zorana

“Kod ovog proizvoda mi se svidelo to što se ne lepi, koža ga veoma lako upije, nema filma preko lica koji stvara težinu. Posle nekoliko minuta, osećaj je kao da nisam ništa nanela na lice. ”

Jelena

“Kao neko sa suvom kožom, veoma mi je bitno da proizvod ne bude mastan i “težak” na licu već lagan и blag. Ovaj proizvod upija veoma brzo i koža mi je zaista hidrirana”