Radiš sve što umeš da bi bila privlačna momcima i ne pada ti na pamet da su neke od tih stvari muškom svetu odbojne i da postižeš efekat suprotan od onog koji želiš.

Previše šminke

Ovo si sigurno čula mnogo puta, ali možda ne veruješ, ili ne možeš da proceniš šta je to suviše šminke. Sve ono konturisanje, nanošenje slojeva ovakvih i onakvih pudera, senčenje očiju, maskare, ajlajneri i ruževi od kojih ti usne izgledaju duplo punije – to je suviše. Kad izgledaš savršeno našminkana, momcima zapravo deluješ odbojno – kao lutka koju ne smeju da pipnu da nešto ne bi pokvarili. Ti se možda osećaš sigurnije kad prekriješ i vizuelno ispraviš sve nepravilnosti na svom licu, ali momak kome se sviđaš treba neki put da te vidi i bez šminke – i da te pri tom prepozna.

Ekstremne promene izgleda

Muškarci poručuju “nemoj da se menjaš da bi mi ugodila, meni se sviđaš takva kakva si” i trebalo bi da razmisliš o tome pre nego što se odlučiš na drastičnu promenu imidža ili plastičnu operaciju. Ako se u tebe zaljubio dok si bila punačka i dugokosa, teško će mu pasti da postaneš mršava, sa ekstravagantno ošišanom frizurom. Ukoliko zaista imaš potrebu da se transformišeš, zbog sebe same, da bi se bolje osećala i svojim izgledom bolje izrazila to kako se osećaš i kako vidiš sebe, on će to razumeti, ali neka promena bude postepena, da se tvoj dečko ne bi osećao izdanim (a da možda ni sam ne zna zašto se tako oseća).

Odbojne stvari koje radiš da bi se dopala muškarcima 1 Odbojne stvari koje radiš da bi se dopala muškarcima
Comments