Često čujemo kako neko izgleda skupo, ma šta nosio. I da, to nije do toga da li nosite odevne komade koji su mnogo plaćeni, da li nosite dizajnerske marke samo, već od toga kako kombinujete, odnosno “rukovodite” onim što imate u svom garderoberu, te kakav je vaš lični stil. Kada neko kaže da izgledate skupo, to je onda prava potvrda dobrog i stila vrednog zapažanja. Samo nekoliko autfita smo izdvojili koji uvek izgledaju odlično i za koje se uvek baš ovo i može reći.

Iako ne priliči hladnim, zimskim danima, ali se ipak može iskoristiti za neke večernje kombinacije i autfite za izlaske, jeste kombinacija kratke, kožne suknje sa džemperom koji je nešto ravnijeg kroja. Uz kratke čizme ili cipele, salonke, te manju torbu, ovaj autfit je zaista savršen.

Odevne kombinacije Odevne kombinacije koje uvek izgledaju skupo

Iako su deo svakodnevnog, ležernog stila, farmeke šireg kroja, odlično će izgledati uz tamniji džemper, ispod kojeg je košulja. Ovakav autfit, uz cipele sa manjom štiklom u nekoj upečatljivoj boji, daće vam izgled koji izgleda zaista skupo, a u kojem ćete izgledati odlično i za neke poslovne, ali i sve ostale prilike i obaveze koje imate tokom dana.

Odevne kombinacije2 Odevne kombinacije koje uvek izgledaju skupo
Comments