Svoje stvari možeš da podeliš u dve kategorije: prvu čine upadljivi komadi odeće sa ukrasnim detaljima ili zanimljivim krojenim radovima, dakle – ona istaknutija garderoba, a u drugu kategoriju spadaju takozvane osnovne stvari koje su jednostavnih boja, neutralne i jednostavne. Dok stvari iz prve kategorije uglavnom ne možeš da nosiš bez stvari iz druge (jer se gotovo uvek uklapaju sa nečim jednostavnijim da bi se izbegao svaki oblik preterivanja), osnovni delovi odeće u svakom trenutku i prilici mogu da budu odgovarajuć izbor.

Nije ti uvek neophodan upadljiv komad odeće da bi izgledala privlačno i elegantno. Jednostavnost kojom odiše određena garderoba često je dovoljna doza elegancije i vrlo prihvatljiva odluka za mnoštvo događaja. Postaraj se da u svom ormaru imaš takve odevne komade na koje ćeš uvek moći da se osloniš i obnovi neke od njih koje si već dovoljno puta oblačila. Da bi istinski posedovala ključne komade, izdvojii smo 15 adekvatnih primera koje možeš dodati na svojoj listi, a zatim i u ormar.

Bela majica

Definitivno je deo garderobe sa zasluženom najvećom pažnjom, koji se istovremeno može svrstati kao obavezan veš koji nosiš ispod odeće, ali isto tako i u večito sjajni komad koji će doprineti tvom savršenom autfitu. Nije ti dovoljna jedna, uvek ih imaj više, dugih i kratkih rukava ili bez njih, svaka od njih ti je zaista neophodna.

odevni komad 1 Odevni komadi bez kojih ne možeš u svom garderoberu

Tanki džemper

Bilo da je svežije letnje veče kada ti je potreban preko odeće koju već imaš ili zimski dan kada ga možeš nositi uz i ispod svega, tanji džemper dugih rukava, bez ili sa kopčanjem uvek imaj pri ruci.

odevni komad 2 Odevni komadi bez kojih ne možeš u svom garderoberu

Skinny džins

Možda si u poslednje vreme više ljubitelj širih „boyfriend“ farmerica, ali uske nikada ne prestaju da budu moderne. Možeš ih nositi u svako doba godine, uz usku i široku odeću i pritom ćeš uvek izgledati seksi u njima.

odevni komad 3 Odevni komadi bez kojih ne možeš u svom garderoberu

Crne salonke

Kada je u pitanju neka prilika za koju si odabrala odeću, crne štikle su večiti odabir sa kojim ne možeš da pogrešiš. Pristaju zaista svakom autfitu, svečanom ili svakodnevnom – one su jednostavno slagalica koja ti je nedostajala.

odevni komad 4 Odevni komadi bez kojih ne možeš u svom garderoberu
Comments