Da li radije birate da ostanete u toplom krevetu, ušuškani u najdraže ćebe uz šoljicu čaja ili ipak birate da dan provedete napolju bez obzira da li je sneg. Šanse da pre birate da satima budete na snegu su male, jer bez obzira što ga toliko volite, opet niste navikli da budte izloženi niskim temepraturama ili niste na vreme kupili potrebne odevne komade koji će vas u potpunosti zaštititi.

A šta kad ne znate šta da obučete u toku zimskih dana? Ne želite da vrtite dva prepoznatljiva autfita, a opet, niste navikli da imate sve te slojeve na sebi. Postoji rešenje i za to, a to je, kao i uvek pametna kupovina i nekoliko komada garderobe koje morate da imate. Tako ćete imati autentične autfite, a ove komade ćete lako kombinovati sa stvarima koje već imate od ranije.

Evo šta je to potrebno svakoj ženi u toku snežnih dana

Udobne helanke

Da, naravno da već imate helanke! Ali za zimu vam je potreban malo drugačiji model od onih koje nosite u teretani. Birajte one sa širim nogavicama kako biste mogli da ih kombinujete i u dnevnoj i u večernjoj varijani. Vaš stil neće biti žrtvovan jer čete moći savršeno da ih prilagodite za sve prilike. Birajte zimske helanke koje su nešto deblje i ne brinite!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ASHLEY CASSIDY (@ashbegash)

Prugasti džemper

Sigurno ste ga u nekom trenutku kupili jer su sve društvene mreže bile preplavljene fotografijama na kojima se ovaj komad kominuje uh helanke, farmerke, suknju, uz gotovo sve komade garderobe! Za zimu, naravno, birajte neki kvalitetniji materijal jer je pre estetike, važno da vam bude toplo i udobno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Emelie Olson – Minimal Fashion (@emelieolson) 

Kaput za svaki dan

Kao što u toku leta imate haljinu za svaki dan, tako u toku zime morate da imate kaput. On mora da bude tvog kroja da će odlučno da se uklopi i uz svečanu garderobu ali i uz trenerku, dakle, birajte jednobojne, vunene komade do kolena ali obratite pažnju i na viisnu kragne jer kaputi uglavnom nemaju kapuljače. Naravno, uz kaput ide i vuneni šal, pa tako možete da napravite kontrast bojana i spojite ono što inače nikada ne spajate!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ilham (@instagramett)

Pročitajte i ovo: Trikovi za preživljavanje provoda u štiklama

Mini UGG

Da li su ovo najdraže čizmice sezone? Da! Da li ste ih već kupili? Ako niste, učinite to što pre jer ono je trend koji će dugo biti prisutan. Sjajna stvar kod ovih čizmica je to što možete da ih nosite i u proleće i u jesen. Za zimu su prilagođene jer imaju čvrstu platformu, a lako ćete ih prilagoditi uz sve druge odevne komade. Sjajna stvar kod ovih čizama je ta što ih detalji usmeravaju, pa samo jedan par čarapa može da ih učini elegantnim ili sportskim komadom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasha Bogdanova (@heisanteri)

Pročitajte i ovo:  5 modnih trendova za 2023. koje treba da pratite ako ste niski

Pleteno i vuneno

Sigurno ste ljubitelj i pletenih i vunenih stvari, tih mekanih, preslatnih detalja zbog kojih se radujete izlasku na sneg. Imate ih u obliku kapa i rukavica, ali svakako imate i nekoliko pletenih kompleta koji su hit sezone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели привет,я даша ♡ петербург (@d_khaustova)

Naslovna fotografija: instagram.com/d_khaustova

Dragana Stojanović 

Comments