Zima samo što nije počela i sigurno ste do sada pripremili svoje autfite, odnosno odlučili koji su to odevni komadi za zimu kojima svakodnevno inspirišete druge. Glavno pitanje koje vam upravo oni postave jeste gde pronalazite inspiraciju. Ako ste umetnička duša, onda ćete sigurno reći da vas na autfite inspiriše muzika, prostor, slika ili prolaznici na ulici. Na kraju, inspiraciju često pronalazite i u sebi, ali i u ormaru svoje mame ili bake.

Ako imate tu sreću da još uvek živite blizu maminog ili bakinog garderobera, to znači da imate pregršt divnih kaputa, kvalitetnih bluza i neverovatnih haljina. Ipak, pojedini komadi, koliko god da su “večni”, ne mogu da traju večno, pa zbog toga često poručujete ili kupujete garderobu u svojim najdražim radnjama.

Bredovi koji se prodaju na našem tržištu imaju robu koja je kvalitetnija po svojoj strukturi, a to je upravo ono što kupujete u toku zime. Želite da vam kaput, ali i svi drugi komadi traju duže, pa da ih neko nasledi od vas, baš onako kao što ste vi nasledili od ženskih članova svoje porodice.

Šta je to što vam je ove zime potrebno

Pleteni bodi

Do sada ste sigurno kupovali pletene komade i znate koliko se jednostavno i praktično kombinuju, a uz sve to, topli su i udobni. Ne zaboravite da i ove zime sebi obezbedite nekoliko osnovnih boja (crni, beli, bež i sivi). Bodi možete da kombinujete uz sve, bez obzira da li je reč o dnevnoj ili večernjoj varijanti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Massimo Dutti (@massimodutti)

Mini-suknja

Ove zime naročito je popularna kombinacija mini-suknje i toplih džemera. Ako do sada niste, kupite jednu u crnoj boji jer možete da je kombinujete uz sve, pa čak i uz čarape sa dezenom. Za večernje varijante možete da iskoristite čarape sa cirkonima, dok za dnevne kombinujte klasične crne.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Street Style (Outfit Daily) (@street_style_turkey_)

Mantil

U toku zimskih dana ispod mantila kombinujte tople komade i nosite šal. Izgledaćete odlično! Iako mantile često vezujemo za jesenju, a ne zimsku sezonu, ove zime oni će se uveliko vratiti kroz slojevite autfite u kojima za vas neće biti zime.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Massimo Dutti (@massimodutti)

Jakna od veštačke prevrnute kože

S obzirom na to da je zima već počela, do sada ste sigurno obezbedili jakne i kapute, ali za potpuno uživanje, kupite jaknu od veštačke prevrnute kože. Ovaj model će se savršeno uklapati uz sve vaše autfite, a ako nekada jednostavno nemate ideju šta da obučete, uz ceo crni autfit, navucite ovu jaknu i izgledaćete neodoljivo!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANASTASIA.HL 🕊 (@anastasia.hl)

Šal

Sigurno imate jedan ili dva komada jer iz ne nosite često, ali šta ako kupite sebi jedan plišani, beli šal? Postaće deo gotovo svakog vašeg autfita i nosićete ga sa zadovoljstvom. Šal možete da nosite preko svakog komada, a posebno će vam se dopasti u kombinaciji sa kapom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EKATERINA ANTONENKO (@kkkateantonenko)

Kapa

Možda do sada niste voleli da nosite ove zimske aksesoare, ali postali su veliki hit i bila bi prava šteta da ih sebi ne kupite. Niste ljubitelj tih toplih, slatkih komada koje često izgubite, poput onih rukavica od prošle godine, ali zaboravite na to i kupite sebi pleteni, beli komplet!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sofia Ruutu (@sofiaruutu)

Naslovna fotografija: instagram.com/p/CmEZAamqwOz

Dragana Stojanović 

Comments