#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Oglas za Mr Idealnog

Oglas za Mr Idealnog

“Oglaaasiiiii” – glas kolportera na ulici koji svakodnevno čujemo u prolazu kako odzvanja, i zove nas da kupimo, prodamo, ili samo i jednostavno, pronađemo baš ono što nam treba.

Mali oglasi, važni oglasi, oglasi sa slikom…

Kako u par reči tražiti, naći i dobiti baš ono što želimo?

I šta se dešava ako svoju životnu potragu za idealnom drugom polovinom stavimo u oglas u rubrici lične prirode?

I molim vas, šta je tu lično ako je objavljeno u 20,000 primeraka, plus internet izdanje?

Pola miliona nepoznatih lica može preko noći početi da se bavi vašim intimnim slučajem, a vi zbog potrebe konciznosti niste uspeli ni da se izrazite tačno onako kako ste želeli – potpuno i jasno.

Oglasi su kratke vesti u pisanoj formi, ograničene dužinom teksta, brojem slova, tiražom, brzinom oglašavanja i cenom medija.

A život za to vreme piše romane.

I baš sada, baš vama, potreban je jedan novi roman, nepročitan, zanimljiv, sa neočekivanim obrtima i obaveznim srećnim krajem.

Mister Idealni mora da bude duhovit pre i posle svega, da bi shvatio da je to što ste vi dali oglas isključivo odraz vašeg šarma, a ne potez očajnika.

Obavezno je i da raspolaže istom količinom tog šarma, a ako je u mogućnosti da pruža i malo više.

Visina od 190 i nešto cm podrazumeva se; crna kosa; zelene ili plave oči, ili jednostavno reći – boja nije važna, važnije je da ima oči samo za vas.

Što više tražite više ćete i dobiti, ili je možda, ipak veća verovatnoća da nećete naći ništa što vam apsolutno i idealno odgovara.

Naravno da vas “koči” broj karaktera u tekstu, u kojima možete da se iskažete i koji minimiziraju sve vaše neostvarene fantazije koje su vremenom narasle do neslućenih razmera.

U pokušaju da složim jedan pametan, zanimljiv, provokativan i pre svega, kratak oglas, te i takve lične prirode, shvatila sam već posle prve rečenice da tu nema ničeg mog.

Blenula sam u monitor kao da smo potpuni stranci i setila se jedine scene u kojoj je fina Šarlot iz serije “Seks i grad” (“Sex&City”) bila zaista i sasvim “neodglumljeno” ljuta. Jednostavno i prirodno ljuta, umorna od dugogodišnjih izlazaka, iščekivanja poziva, upoznavanja novootkrivenih muških mana, ushićenja, nadanja i razočaranja.

Konačno “Idealan” ipak nije bio idealan, ali je uz male korekcije to postao.

Upravo ta mogućnost, uz slobodu da se raspišem koliko god želim na sopstvenom kompu u sopstvenom oglasu iz sopstvenih potreba, me je ohrabrila da nastavim sa popisom svojih želja i zahteva.

Duhovitost i šarm već sam istakla, fizički opis je u redu, znači ostaju finese.

Idealan muškarac mora da bude čovek i dečak istovremeno – sa potrebnom zrelošću za realan život, ali i skriveno detinjast za povremene trenutke bezbrižnosti i igre.

Romantičnost je obavezan dekor svih zajedničkih trenutaka sa tendencijom da to bude što češće i trajnije stanje.

Život je sve osim romantičan – računi, stres, poslovi, otkazi, frustracije; i nikada nije film, a to je nešto na šta moramo da računamo čak i pored silne želje da u svom vodiču do “idealnog” ostavimo najbolji mogući utisak.

Obostrano poverenje i osećaj slobode temelji su svakog odnosa na koje je lako nadograditi sve drugo.

I neophodna, neprocenjiva  – ljubav!

U ljubavi se uvek mora nekako prilagođavati. Znate ono kada partneru udovoljite, kada ga oraspoložite, kada ste mu uvek zabavni i lepi.

Sve to i još mnogo više očekujem od “Idealnog”, jer u nedostatku samo jedne stavke on nepovratno gubi mogućnost da konkuriše za to prestižno i često predugo upražnjeno mesto.

Ja se danas ipak neću oglasiti iako je sve što želim tako malo da može u oglas da stane.

A Mr Idealni će me sigurno već nekako naći, jednostavno i lako jer je idealan.


Vesna Mitić radi samo ono što želi i nosi samo ono što joj se slaže sa karakterom. Fer igrač, kapriciozna, sujetna, hirovita, impulsivna i razmažena. Seća se kako je propao rock & roll, iako Džeger još uvek peva, a ona više ne broji godine od kada je počela da piše. Sve što je do juče bila, više nije, sve što je želela, više ne želi, sve što je do juče volela – voli, ali nekako iza sebe i sa visine.

Editors choice