Znamo šta mislite – još jedan novi trend?! Da, još jedan novi trend, ali ovaj zapravo može ostati prisutan duže vreme, jer nije toliko ekstravagantan. Ako ste pomno pratili trendove u nakitu, onda znate da smo se 2020. godine oprostili od tankih, slojevitih, zlatnih ogrlica i finih prstenova koji su bili popularni 2010-ih, i zamenili ih novom generacijom razigranijih komada. Najnoviji ukras koji privlači pažnju i pojavljuje se svuda po Instagramu i TikToku je ogrlica od kanapa sa predimenzioniranim priveskom.

Poznate ličnosti ponovo prave trendove

Ako je neko zaslužan za širenje trendova, to su poznate ličnosti. Znamo da su sestre Jenner i Hadid uglavnom te koje kreiraju trendove ovih dana, tako da je Bella Hadid uskočila i na ovaj trend. Ovo je možda čudno poređenje, ali setite se kada je Kim Kardashian popularizovala onaj slime brend, koji njena ćerka North voli.

Devedesetih je neobičan nakit, takođe, bio popularan, pa smo ga mogli videti na zvezdama poput Naomi Campbell i Drew Barrymore, a ova trendi ogrlica donosi upravo taj osećaj – veoma tanki kanap sa velikim priveskom u obliku srca. Ovaj trend počele su da prate i zvezde poput Emily Ratajkowski i Iris Law, koje su pokazale svoj novi omiljeni komad na TikToku i instagramu.

Pročitajte i ovo: Goth makeup je bio najpopularniji izbor na ovogodišnjoj dodeli VMA

@emrata

♬ original sound – Anime Planet

Ogrlica koju je Emily nosila u nekoliko svojih videa je zapravo komad brenda With Jean, a njen naziv je With Love Necklace, a cena trenutno iznosi 109 dolara. Oversized starinski srebrni medaljon u obliku srca nalazi se na tankom kanapu čija se dužina može podešavati po želji.

Engleska manekenka i glumica Iris Law objavila je na svom Instagram nalogu fotografiju gde nosi upravo ovaj komad nakita u kežual varijanti sa košarkaškim šortsem. Isto tako, poznata švedska influenserka Matilda Djerf pokazala je svoju novu ogrlicu koju je uparila sa svetlim džinsom i crnom majicom, dopuštajući ogrlici da bude u prvom planu. Ipak, moramo naznačiti da je njena ogrlica nešto drugačija, barem kada je u pitanju deo sa srcem, te izgleda da se radi o vintage komadu sa stranice The Millenial Decorator.

Iris Law

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Matilda Djerf

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Ipak, ogrlice sa srcem nisu jedine koje su u trendu. Druge poznate ličnosti su se odlučile za nešto drugačije oblike, uključujući i Palomu Elesser (američki plus size model), koja je nosila smeđi oversized privezak koji više liči na kamen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

Ako niste u mogućnosti da dođete do ove trendi ogrlice, postoji i drugo rešenje. Uvek možete nabaviti sopstveni privezak u nekoj antikvarnici ili prodavnici starina i dodati ga na kanap, a to je takođe veoma zabavan način da svoje vreme provedete na kreativan način. Pritom, vaš komad će sasvim sigurno biti jedinstven, jer neće biti dostupan nigde drugde. Jedna od poznatih ličnosti koja je nosila ogrlicu sa ogromnim priveskom je i Bella Hadid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

S obzirom na veliku popularnost među poznatim ličnostima, sigurni smo da će mnogi pristupačni brendovi izaći sa svojim kolekcijama upravo ovakvih ili sličnih komada. Tako da, ako vam se dopada, možete već da počnete sa potragom ovih interesantnih ogrlica jer zaista predstavljaju zabavan dodatak autfitima. Ne sumnjamo da je ovo još jedan od trendova koji je u veoma brzom prolazu, jer znamo kakve poznate ličnosti umeju biti – čim nešto otkriju, odmah se popularizuje.

Ako vam se ovo dopalo, pročitajte i: Doja Cat je izbacila svoju kolekciju odeće, a fanovi ne znaju kako da reaguju

Naslovna fotografija: instagram.com/brooketcallahan

Nenad Grubanoski

Comments