Olivia Culpo je 2012. godine dobila status najlepše žene na svetu, tako što je pobedila na takmičenju Miss Universe. I od tada nije prestala da privlači pažnju javnosti, pre svega zbog svojih modnih izbora koji su svaki put nepogrešivi. Olivia ima preko pet miliona pratilaca na Instagramu i i te kako ih je zaslužila, jer predstavlja pravu inspiraciju za trenutke kada želimo da se obučemo sa stilom.

“Visili” smo na njenom profilu i odabrali smo kombinacije koje su nam se najviše dopale, i koje pokazuju zašto je Olivia naša stilska inspiracija za ovo leto.

Ovo je idealna haljina za letnje veče kada idete na svečano okupljanje i večeru. Nije uopšte potrebno da se obučete “prenatrpano” da biste pokazali luksuz, sasvim je dovoljna ovakva jednostavna bela haljina bez leđa koja ističe vašu figuru koja je ukrašena kristalima. Zaista, za ovakvu haljinu vam nakit uopšte neće biti potreban, samo odgovarajuće štikle i torba i imate sklopljen čitav outfit.

Evo jedne kombinacija za svaki dan. Dosad smo viđali da se nose farmerice sa dubokim strukom i crop topovima, ali zašto to ne biste radili i sa farmericama sa niskim strukom? Ovakva jednostavna kombinacija zaista izgleda fantastično, a i pokazuje koliko se sigurno osećate u svom telu što je sjajno.

Imamo jednu predobru ideju šta biste mogli da obučete za izlazak – bele pantalone, beli sako i ispod sakoa samo gornji deo kupaćeg ili grudnjak bele boje. Oh, fantastično! Ovo je kombinacija sa kojom ćete zasigurno privući pažnju.

Odelo iskombinujte sa torbicom koja će biti u kontrastu sa svom belinom, kao i sa velikim minđušama. Olivia Culpo je zaista ogromna inspiracija.

Ok, generalno gledano, baš i nismo pobornici neonskih boja, jer se teško kombinuju i zaista treba znati kako da se iznesu. Ali, Olivia to radi bez greške. Dakle, jednostavan komplet sa naborima u žutoj boji je iskombinovala sa ciklama štiklama, koje su direktan kontrast u odnosu na top i suknju. Ovakav outfit je već kompletan, a dodatno ćete ga poboljšati kardiganom od tankog, providnog platna.

Treba vam inspiracija kako da se obučete poslovno, jednostavno i sa stilom? Say no more! Olivia Culpo ima rešenje za vas. Dovoljno je samo da obučete beli šorts do kolena i zategnete ga jednostavnim kožnim kaišem. Gore obucite crnu majicu, stavite ogrlicu sa zlatnim detaljima, vežite kosu maramom i obujte udobne štikle, jer na poslu ipak treba da vam bude prijatno. To je to! Savršen izgled uz tako malo truda.

Za kraj imamo jednu monohromatsku kombinaciju. Ranije smo mislili da ne treba od glave do pete da se obučemo u istu boju, a onda smo shvatili da to izgleda veoma dobro. Ova Olivijina kombinacija je dokaz za to – krem haljina, torba i sandale. Čak se i pas uklapa u paletu boja.

Naslovna fotografija: instagram.com/oliviaculpo

Jovana Petković

Comments