Modna blogerka, jutjuberka i dizajnerka Matilda Djerf je naša stilska inspiracija ove zimske nedelje! Ona je već veoma poznata u online svetu mode, ali takođe i beauty industrije – jer se pored jedinstvenog stila ističe i prepoznatljivom, gustom negovanom kosom i prirodnom lepotom. Na sve to, ona je i dobar primer prizemne i srećne osobe, koja iskreno deli svoj svakodnevni život, vodi uspešan modni brend i u dugoj je i srećnoj vezi. Matilda deluje kao “devojka za primer” i osoba koju bismo lako mogle doživeti kao drugaricu – iako je zapravo ne poznajemo. Njenu nežnu ličnost, naravno, prati njen autentičan, ženstven, pomalo retro i urban stil, koji je već na prvi pogled prepoznatljiv. Matildu ćemo u zimskim mesecima često viđati u oversize sakoima i komfornim jaknama i kaputima, koje uklapa uz efektne čizme ili moderne, chunky patike. Ona savršeno spaja opuštenost i elegantnost, i na njoj sve izgleda kao saliveno i kao da nije provela ni minut pri biranju – a na kraju izgleda kao milion dolara. Ovo su naši omiljeni stajlinzi u kojima smo videli Matildu.

Braon kožni kaput sa vunenom postavom

Braon kožni kaput postavljen vunom deluje kao apsolutno najtopliji odevni komad, koji želimo da imamo u svojim garderoberima ako je moguće odmah. Matilda ga nosi na veoma stajliš način, uz retro džins, bele čarape i čuvene Prada mokasine. Naravno, uz ceo look uklopila je i efektnu, ručnu crnu torbu. Ona zna da braon mat  i crna lakovana koža, ipak mogu da se uklope, pa ako vam se učinilo da je to “no no” kombinacija, razmislite još jednom.

Monohromni look u belom kaputu

Takođe, kada je minimalizam u pitanju, Matilda neće razočarati. Ona voli da nosi odeću u crnim tonovima, ali i da je uklapa sa apsolutno kontrastnom belom. U ovom slučaju ona je crne pantalone uklopila uz uski crni top i oversize beli kaput, kao i nezaobilaznu crnu torbu. Ovaj look odlično funkcioniše uz patike, ali isto tako bi mogao da se uklopi uz cipele na štiklu, ukoliko je u pitanju elegantnija prilika.

Sako, šorts i čizme

Matildu često možemo videti u sakoima, koji joj veoma dobro stoje. Ona se u ovom stajlingu igrala sa dužinama, pa je tako oversize sako uklopila uz veoma kratak šorts, čija se dužina poklapa sa dužinom sakoa. Takođe, ceo stajling ona je uklopila uz jednostavnu belu duksericu (da, sako i dukserica su dozvoljena kombinacija), gumene čizme do kolena u kojima bismo otišle na Glastonbury, kao i elegantnu, Christian Dior mini torbu.

Comments