Jeanne Damas jedna je od najbolje stilizovanih dama Francuske, a svog originalnog i romantičnog stila ne odriče se ni tokom trudničkih dana. Vesti o svojoj trudnoći na Instagramu je obelodanila fotografijom u senzualnoj svilenoj haljini, a njeni modni izbori i tokom trudnoće nas veoma često ostavljaju bez daha. Poznata influenserka i preduzetnica, originalni stil Francuskinja predstavila je i kroz svoj brend Rouje, a sada je sa nama podelila jednostavne modne savete za trudnice, uključujući i savete za one dane kada ne želite da izađete iz svoje udobne, široke trenerke.

Zlatno pravilo odevanja tokom trudničkih dana je da budete ponosni na svoje telo i nove obline koje dobijate. Mnoge žene teže da sakriju svoj stomak i promene na svom telu kako bi izgledale savršeno, ali trudnoća je prirodan proces i svaka žena treba da prihvati svoje telo onakvo kakvo je tokom tih 9 meseci. Jeanne je veoma zavolela svoju novu figuru i odlučila da je istakne uskim haljinama. Končane haljine su jedan od njenih omiljenih komada tokom cele godine, stoga nije želela da ih se odrekne ni tokom trudnoće, već je pronašla niz novih udobnih modela.

Osim haljina, Jeanne je pronašla i niz drugih odevnih komada koji su postali ključni u njenom trudničkom ormaru. Jedan od njih su jednostavne crne helanke koje su izuzetno jednostavne za kombinovanje te se mogu nositi ispod haljina, sa bluzama ili širokim džemperima. Helanke su jedan od odevnih komada koji smatra najpogodniijim za trudnice, s obzirom na to da ih ne stežu u predelu stomaka i omogućavaju im lagodno kretanje. Svoje prepoznatljive čizme na petu ove jeseni je zamenila udobnim patikama, ali s vremena na vreme ipak odluči da sebi ispuni želju i makar na kratko obuje cipele na štiklu.

Comments