Po mišljenju mnogih, ona ima sve. Nestvarno je lepa, slovi za jednu od najvećih holivudskih diva, udata je za Breda Pita, sa kojim ima šestoro dece, a uz to se bavi humanitarnim radom i uspeva da skrene pažnju na goruće probleme ljudi širom sveta čiji život nimalo ne podseća na njen. Da, u pitanju je Anđelina Džoli! Da ovde nije kraj njenim dostignućima, Anđelina nam redovno dokazuje svojim pojavljivanjima na svečanim prijemima, crvenim tepisima velikih dodela nagrada, ali i u svakodnevnim okolnostima, dok ispunjava svoje roditeljske dužnosti. Uvek besprekorno odevena, mnogo puta do sada pokazala nam je da je neprikosnovena kraljica stila, te da žena može izgledati lepo čak i ako nije odevena u skupe i brendirane stvari. Mnogo je modnih trikova koje možemo usvojiti od nje, pa je krajnje vreme da vam otkrijemo neke od njih.

Da biste izgledale ženstveno tokom prohladnih dana, kada je ipak previše toplo da nosite kaput, najbolje rešenje za vas je efektna ešarpa. Anđelina je prilikom jednog večernjeg izlaska uz svoju tamno sivu koktel haljinu ponela ešarpu nešto svetlije nijanse sive boje, koja se savršeno uklopila sa njenim cipelama i tako nam pokazala da postoji mnogo nestandardnih načina da se utoplite, a da ipak izgledate odlično stilizovano.

modni trikovi andjeline dzoli 1 Ona je neprikosnovena kraljica stila: MODNI trikovi Anđeline Džoli

Nešto svečanije prilike iziskuju elegantnu, ali ne previše glamuroznu garderobu. Zato se Anđelina u tim prilikama odlučuje za midi haljine, koje kao po pravilu upotpuni aksesoarima nežnih nijansi i tako ih dodatno akcentuje.

modni trikovi andjeline dzoli 2 Ona je neprikosnovena kraljica stila: MODNI trikovi Anđeline Džoli

Postoji mnogo razloga zbog kojih su torbice sa lancem postale neizostavni modni trend među poznatim trendseterkama, a Anđelina nam je dala samo jedan. Ona je pokazala da samo jednim detaljem, klasičnoj poslovnoj kombinaciji možete dati pomalo riskantnu notu.

modni trikovi andjeline dzoli 3 Ona je neprikosnovena kraljica stila: MODNI trikovi Anđeline Džoli
Comments