Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/2

Iako volimo Kendal, Džidži, Belu, Hejli i druge, iskreno, ne možemo da kažemo da je ova nova generacija IT devojaka toliko raznolika. Zapravo – nije uopšte! Sve one su lepe, imaju stila i nižu uspehe u svetu modelinga, ali kao da im fali ono nešto – posebnost? Originalnost? Makar detalj koji ih izdvaja iz mase?

Adwoa Aboah je devojka koja ima to nešto. Pogledaš je, i na prvi pogled ti je jasno da je drugačija, da je svoja i da će ostvariti mnogo! Aktivista je, model i idejni tvorac projekta Gurls Talk koji na jednom mestu okuplja sve važne ženske teme istovremeno podržavajući žene širom sveta da podele svoje inspirativne priče, pretežno u vezi sa anksioznošću, depresijom i zavisnostima. Od Marc Jacobs revija, preko H&M kampanje, pa sve do Vogue naslovnica, Adwoa Aboah nam ne može dosaditi i uvek želimo još! Svet mode je “pao na trepavice” pred njenom neverovatnom pojavom koja jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A mi? Mi jednostavno volimo devojke sa stavom koje i te kako imaju šta da (po)kažu svetu!

If looks could kill. @miumiu

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

Adwoa Aboah, devojka sa jagodicama boljim nego što ih ima Kejt Mos, nova je londonska IT dama koja sasvim sigurno ima više stila nego sve IT devojke zajedno! Njeni aduti? Kratka ali baš kratka kosa, krupne oči dodatno istaknute prirodnim, divljim obrvama, pune usne, tetovaža srca na tragusu, dovoljno hrabrosti i samouverenosti da ponese baš svaku odevnu kombinaciju… Ako možeš da pronađeš još neku devojku ovakvog kalibra, mi smo spremni da čujemo tvoj predlog!

Unending Red for the longest day of the Summer. @revlon

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

Editors choice