POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/2

Iako volimo Kendal, Džidži, Belu, Hejli i druge, iskreno, ne možemo da kažemo da je ova nova generacija IT devojaka toliko raznolika. Zapravo – nije uopšte! Sve one su lepe, imaju stila i nižu uspehe u svetu modelinga, ali kao da im fali ono nešto – posebnost? Originalnost? Makar detalj koji ih izdvaja iz mase?

Adwoa Aboah je devojka koja ima to nešto. Pogledaš je, i na prvi pogled ti je jasno da je drugačija, da je svoja i da će ostvariti mnogo! Aktivista je, model i idejni tvorac projekta Gurls Talk koji na jednom mestu okuplja sve važne ženske teme istovremeno podržavajući žene širom sveta da podele svoje inspirativne priče, pretežno u vezi sa anksioznošću, depresijom i zavisnostima. Od Marc Jacobs revija, preko H&M kampanje, pa sve do Vogue naslovnica, Adwoa Aboah nam ne može dosaditi i uvek želimo još! Svet mode je “pao na trepavice” pred njenom neverovatnom pojavom koja jednostavno nikoga ne ostavlja ravnodušnim. A mi? Mi jednostavno volimo devojke sa stavom koje i te kako imaju šta da (po)kažu svetu!

View this post on Instagram

If looks could kill. @miumiu

A post shared by Adwoa Aboah (@adwoaaboah) on

Adwoa Aboah, devojka sa jagodicama boljim nego što ih ima Kejt Mos, nova je londonska IT dama koja sasvim sigurno ima više stila nego sve IT devojke zajedno! Njeni aduti? Kratka ali baš kratka kosa, krupne oči dodatno istaknute prirodnim, divljim obrvama, pune usne, tetovaža srca na tragusu, dovoljno hrabrosti i samouverenosti da ponese baš svaku odevnu kombinaciju… Ako možeš da pronađeš još neku devojku ovakvog kalibra, mi smo spremni da čujemo tvoj predlog!

Editors choice