Sve te savršene kose poznatih ličnosti, bujne, sjajne, sa mnogo volumena, o kojima možemo samo da sanjamo – izgleda da postoje samo na Instagramu. Odnosno, ako još uvek nisi svesna, većina poznatih ličnosti i influnserki ima ekstenzije.

Kada god vidiš savršenu bujnu kosu, zapitaj se da li je u pitanju prava kosa ili su rađene mnogobrojne korekcije kako bi to sve izgledalo čarobno! 

Naravno, ne želimo da nas shvatite pogrešno. Sasvim je u redu da svako stvara sliku o sebi kakvu želi, sasvim je u redu da svaka žena i svaki muškarac radi ono što mu je drago sa sopstvenom kosom. Ne osuđujemo. Samo želimo da ukažemo na pravu sliku stvari, zbog činjenice da smo često zavisni i ljubomorni na sve te ličnosti čije su kose apsolutna perfekcija, a apsolutno i ne znamo šta stoji iza svega toga i da li smo s razlogom zavisni i da li s razlogom omalovažavamo sebe i to što mi nemamo savršene kose. 

Mnoge poznate ličnosti su otvorene po tom pitanju i ne stide se svoje prirodne kose, čak je i pokazuju redovno. Oslobođene od raznih predrasuda, one postavljaju određene standarde, ali nas uče tome da treba da poštujemo sebe i sve svoje vrline i mane.

Ariana Grande 

Ariana Grande = Perfect ponytale. Taj savršeni rep po kojem je prepoznatljiva Ariana Grande je savršen. Međutim, treba da znaš da ovaj rep ne bi bio moguć bez ekstenzija i kvalitetnog tretiranja kose i vrhunskih frizera. Međutim, ono što verovatno niste znali jeste da Ariana ima blage talase. I to je skoro pokazala svojim pratiocima. Naravno i u ovom slučaju nije odustala od ponytale-a, ali je stvarno neočekivano videti nju u ovom izdanju. Sada već možemo da se poistovetimo sa njom i sa njenom kosom u karantinu!

Kerry Washington 

Znamo kako izgleda Kerryina kosa. Međutim, ona se vrlo često pojavljuje sa ispravljenom ili donekle ispravljenom kosom. Ne možemo da se odlučimo da li joj bolje stoje njene prirodne loknice ili ravna kosa. Prosudi ti: 

Michelle Obama 

Glamurozna dama Michelle Obama uvek se u javnosti pojavljivala sofisticirana i elegantna. Navikli smo na njenu gracioznost i na njenu savršenu frizuru. I navikli smo na te lokne i talase, savršeno napravljene. Ipak, u poslednje vreme Michelle se polako vraća svojoj prirodnoj frizuri. I kod nje su u pitanju savršne prirodne loknice. Michelle izgleda sasvim drugačije, ali i ova frizura je potpuno saglasna sa njenim karakterom.

Scarlett Johansson 

Više verovatno ne možemo da se setimo kako je Scarlett izgledala pre nego što je postala plavuša. Navikli smo na njenu kratku kosu i plavu kosu. Ono što smo možda zaboravili jeste slika kako je Scarlett izgledala kada je bila smeđa. Međutim, sasvim ćeš se iznenaditi kada budeš videla kako je nekada izgleda prirodna kosa Scarlet Johansson. Potpuno drugačija i gustina i sturktura, čini se. 

Zendaya 

Verovatno si to do sada čula sto puta. Devojke koje imaju loknastu kosu bi sve dale da imaju ravnu i sve rade da im gotovo uvek bude ravna i savršena. Sa druge strane devojke koje imaju ravnu kosu žude za loknama i talasima. Zendaya spada u ovu prvu grupu. Zapravo ne znamo sigurno da li bi ona volela da ima ravnu kosu, međutim, češće smo je viđali sa ravnom i talasima, nego sa prirodnim  loknicama. Moramo da se složimo da joj sve frizure koje je do sada nosila stoje savršeno. I ne znamo kako je to moguće.

Comments