U potrebi za novim idejama i inspiracijama kada su odevne kombinacije u pitanju, naravno da smo posetili jednu od najpopularnijih društvenih mreža Instagram i pogledali šta se to tamo dešava. Kako je ovo mreža puna modnih predloga i novih ideja, tako smo naišli na autfite koji izgledaju nesvakidašnje, u nekim situacijama čak neobično, zbog čega se retko ko može pohvaliti da je poneo nešto tome slično, ali je vreme da se osmelite i već narednog dana ponesete jednu ovakvu kombinaciju.

Farmerke ravnog kroja jedan su od trendova koji je počeo da bude sve aktuelniji, posebno ukoliko je dno nogavica nešto šire, te daju oblik zvnoarica. Uz jednostavnu, svilenu bluzu, te visoke potpetice, sigurno ćete imati neočekivani spoj u kombinaciji koju možete poneti u dosta prilika.

Ovakvi autfiti su u suštini već viđeni. Kratki, kožni šorts, čizme preko kolena, jednostavna bluza, karirani sako, neka ešarpa ili možda šešir, biće savršeni izbor za kombinaciju koja će učiniti da izgledate jako lepo i moderno.

Kako svi negde prihvatamo kombinovanje i onih sasvim nespojivih stilova, ova kombinacija bila je vredna pažnje. Oversized komadi, koji pripadaju više ležernom, sportskom stilu, u kombinaciji sa glamuroznom bundom, iako se ne čini tako, izgledaju savršeno. Ne zaboravite uz to da su printovi i interesantni dezeni i dalje jako atraktivni.

Comments