Kada se upare sa pravim komadima, pruge mogu da budu odličan pokazatelj ličnog stila. Mornarske majice su uvek šik, uske prugaste haljine laskaju figuri, dok široke, pantalone sa vertiklanim prugama daju neophodnu notu ekstravagancije svakodnevnim kombinacijama. Pogledajte naše predloge koji će vam pomoći da savladate umeće nošenja ovog izuzetno popularnog izgleda.

Prugaste pantalone

Pantalone sa uzorkom ili printom uveliko su našle svoje mesto pod modnim nebom ove sezone. Ako cvetne ili geometrijske šare nisu bliske vašem ukusu, zašto se ne biste odlučili za jednostavniji, prugasti print? Kada govorimo o ovom konkretnom načinu nošenja pruga, birajte one vertikalne, s obzirom na to da laskaju figuri.

Pruge na pruge

Ukoliko zaista volite pruge, onda ih nosite od glave do pete. Uparite prugasti top sa prugastim donjim delom da dobijete zabavan izgled za nastupajuću sezonu. Da biste ostvarili ovu zamisao, kombinujte ili različite stilove pruga zajedno, ili upotrebite kontrastne boje.

Slika 136 Osam dobrih saveta kako da nosite pruge ove sezone

Luckaste kombinacije podići će vaše raspoloženje u vrelim letnjim danima

Pruge u boji

Držite se dalje od vojničkih, crnih i kremastih boja ove sezone i prigrlite pruge u širokom rasponu duginih boja. Nosite odeću sa prugama u jednoj jarkoj boji ili se opredelite za komade u nekoliko boja. Ovaj izgled je zabavan, razigran i savršen za letnje mesece.

Vertikalne pruge

Vertikalne pruge su šik alternativa za horizontalne, odnosno za takozvani stil “Breton”. Ovakav izgled pomenuli smo u prvom savetu, sa prugastim pantalonama, ali odabir bluze ili suknje sa vertikalnim prugama takođe može izgledati dobro.

Slika 234 Osam dobrih saveta kako da nosite pruge ove sezone

Ove dve šik kombinacije mnogi će poželeti da iskopiraju. Budite prvi!

Odelo na pruge

Kratki kompletić je šik opcija ukoliko volite da nosite odeću krojenu po meri. Nabavite prugasti blejzer i šorts u kompletu da biste dobili casual izgled prikladan ovosezonskim trendovima.

Prugasti dodaci

Ukoliko tragate za drugačijim načinom na koji biste mogli nositi pruge, probajte da ih prenesete na modne dodatke. Prugasta klač torbica trenutno je omiljeni trend. Možete probati i sa prugastim trakama za kosu, nakitom ili obućom.

Slika 327 Osam dobrih saveta kako da nosite pruge ove sezone

Podignite čitavu priču na viši nivo. Probajte sa ovim predlozima

Kombinacija printova

Print na print na print – to je trend ovog leta. Pokušajte da spojite prugasti top sa suknjom geometrijskih šara kako biste dobili svež i luckast izgled. Kada se radi o nošenju pruga na ovaj način, birajte srodne boje radi dinamičnijeg izgleda. Umeće mešanja printova može biti teško da se savlada, stoga eksperimentišite sa različitim kombinacijama dok ne pronađete odgovarajuću.

Smelo

Ostavite snažan utisak odećom koja ima široke pruge. Smela prugasta haljina ili pantalone sa vertikalnim prugama pametan su izbor što se ovog trenda tiče. S obzirom na to da je ovaj izgled prilično ograničavajući, pobrinite se da ostali komadi budu što jednostavniji.

Slika 425 Osam dobrih saveta kako da nosite pruge ove sezone

Ovo su kombinacije savršene za modne fanatike i poznavaoce trendova. Otmene, a u isto vreme pomalo luckaste


Maja Vuković je definicija rastresenosti. Prečesto ozbiljna, nedovoljno luckasta. Prihvata promene, ali ih prezire. Idealista. Ne stiže da dovrši započetu misao, jer je već naredna demantuje. Voli pravila, šablone, koncepte. Manire. Čokoladne torte. I svako novo jutro.

Comments