Da li ste nekada razmišljali o tome koja to tačka na vašem telu izaziva orgazam? Devojke obično vole da im u toku seksa partner bude u kontaktu sa vratom, bilo prstima ili poljupcima. Gotovo 70% devojaka je potvrdilo da voli ljubljenje u vrat i da ih taj momenat najčešće vodi ka vrhuncu.

Naravno, ne zavisi sve od vas ili od njega, već često, momenat vrhunca povezujemo sa okolnostima. Da biste doživeli orgazam, morate da budete potpuno opušteni i fokusirani, a to se, kao što već znate, i ne dešava tako često (osim ako niste dobra glumica). Ali doživljavanje orgazma je druga tema, a mi danas želimo da se bavimo osetljivim bradavicama i onom čudnom osećaju koji se dogodi kad vam ih partner prstima ili jezikom dodirne.

Neke stvari se uče, pa ako niste zadovoljni kako to vaš partner radi, predložite mu da to radi češće dok ne budete zadovoljni, jer tema seksa i vaše maštarije u krevetu ne bi trebalo da budu tabu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@vouzgrls је поделио/ла објаву

Na koji način osetljive bradavice mogu da vas dovedu do vrhunca

Budite iskreni, koliko puta ste do sada doživeli pravi orgazam? Da li vam je za taj neverovatan trenutak bio potreban partner ili ste to uradili sami? Da li spadate u onu grupu koja nikada nije bila dovoljno prepuštena u toku odnosa i orgazam vam je nepoznata stvar? Predlažem da već danas isprobate tehniku koja uključuje vaše bradavice. Možda vam ne prija ljubljenje u vrat, dodirivanje stomaka, nogu, butina… Možda samo još uvek ne poznajete svoje telo dovoljno i vreme je da to danas učinite.

Orgazme dodirivanjem bradavica uglavnom doživljavaju žene, ali nekada se dešava da ih dožive i muškarci, naravno, ne toliko intenzivno. 

Pročitajte i ovo: Prednosti seksa bez penetracije

Sve je u očima posmatrača

Da biste doživeli orgazam bradavica, potrebno je, pre svega da se sa njima upoznate. Dodirujte ih i pokušajte da se još više mentalno povežete. Žene često izgovaraju da su grudi seksualizovane vrećice za hranjenje, ali to je nešto što definitivno moramo da potisnemo. Okej, grudi jesu seksualizovane verovatno od nastanka čovečanstva, ali one nisu ništa sramotno i ne radite ništa pogrešno ako ih u toku seksa dodirujete ili tražite od partnera da ima kontakt sa njima. Jednostavno, u toku odnosa je važno da i vi radite stvari koje vam prijaju, upravo kako biste doživeli vrhunac.

Šta nauka kaže o bradavicama?

Često se vraćamo na nauku i zanima nas šta to govori o nama. Stručnjaci tvrde da je igra sa bradavicama, odnosno grudima, ključna za zdravlje žene, jer i sami znate da se upravo na taj način vrše pregledi. Zato je dobro da se i u toku odnosa, pa čak i u toku tuširanja, dodirujete jer na taj način budite svet o tome kakve su žlezde na vašim grudima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@sohannas је поделио/ла објаву

Da li je moguće da vam dodirivanje bradavica ne prija?

Naravno da jeste. Nauka nije objasnila koji je to fenomen, ali se često dešava da žene koje su rodile i dojile dete određeno vreme ne vole i ne mogu da dodiruju svoje bradavace i svakako im ne prija da to čini njihov partner. Takođe, dešava se i da dodirivanjem (najčešće desne bradavice), možete da osetite nelagodu u organizmu. Svakako, to je prolazan period i potrebno je vreme da se adaptirate i ponovo zavolite svoje telo i bradavice nakon porođaja.

Sve to je u sastavu života i budite sigurni da ćete nakon samo nekoliko meseci ponovo obožavati kontakt sa bradavcama, jer i sami znate da su upravo one put do orgazma!

Pročitajte i ovo: #sextalk: 6 realnih trikova da podignete svoj libido

Naslovna fotografija: instagram.com/h0tc0uture

Dragana Stojanović 

Comments