U nedelju uveče je po 89. put dodeljena prestižna filmska nagrada Oskar, a sve oči su bile uprte u crveni tepih i modna i beauty izdanja poznatih lepotica. Kada je reč o haljinama, one su bile i više nego raskošne i elegantne, ali dok su zvezde sijale na ovom “polju”, kada je reč o frizurama i makeup-u, tu je situacija već bila nešto mirnija. Poznate glumice su uglavnom birale sveden makeup u braon, nude, zlatnim i bronzanim tonovima u kombinaciji sa malo maskare i ajlajnera u crnoj ili beloj boji. Neka od lepotica se odvažila na upadljiviji karmin, ali su generalno karamel tonovi bili dominantni na ovogodišnjem crvenom tepihu.

Šarliz Teron je svojom svedenom šminkom pokazala svoju prirodnu lepotu, baš kao i Dakota Džonson. Krisi Tajgen je odabrala nešto tamnije braon tonove, dok su Ema Stoun i Ema Roberts uz svedenu šminku nosile nešto tamnije ruževe.

Charlize Theron Oskar 2017: Prirodni izgled dominirao crvenim tepihom (GALERIJA) Chrissy Teigen Oskar 2017: Prirodni izgled dominirao crvenim tepihom (GALERIJA) Dakota Johnson Oskar 2017: Prirodni izgled dominirao crvenim tepihom (GALERIJA) Emma Roberts Oskar 2017: Prirodni izgled dominirao crvenim tepihom (GALERIJA) Emma Stone Oskar 2017: Prirodni izgled dominirao crvenim tepihom (GALERIJA)
Comments