Topli dani su napokon tu. Tačnije došli i otišli, ali doći će oni nama opet već za dan- dva.

Zato ne časite časa nego taman dok vas kiša rashlađuje vi smišljajte nove prolećne kombinacije. I to one vesele, jer smo ih se uželeli nakon duge zime, morate priznati.

Pored toga što preporučujemo kombinovanje veselih boja, još jedna stavka je poželjna a to je biranje originalnih i zanimljivih komada koji iskaču iz vašeg svakodnevnog odabira. To bi značilo da ne bi bilo loše da se informišete koji su to novi trendovi “zakucali na vrata” sveta mode i koji konkretan komad odeće bi mogao da upotpuni i svakako osveži vaš svakodnevni izgled.

E zato smo mi tu svake subote sa zanimljivim modnim predlozima koji će vas sigurno inspirisati . Inspiraciju smo pronašli u radnjama  Fashion Company– a i nakon detaljnog obilaska rafova odlučili se za zanimljivu kombinaciju modernog kroja i zanimljivih boja.

Pronašli smo za vas nešto apsolutno moderno ali što je još važnije nešto udobno u čemu ćete uživati da provodite tople prolećne dane. To su pantalone modernog kroja brenda Marciano Guess, širih nogavica koje opušteno padaju i sa lastišem u struku. Pantalone udobne koliko i trenerka a opet šik i moderne. Upravo je u tome prednost ovog modela jer ih možete nositi i uz patike ali i uz cipele sa visokom potpeticom. Pa šta biste bolje mogle da zamislite? Udobnost koju ćete osećati dok nosite ovakve pantalone je i više nego očigledna i to na prvi pogled, pre nego što ih uopšte i probate.

Pantalone Osvežite svoju kombinaciju BOJAMA u kontrastu

Kako je boja pantalona ali i sam kroj vrlo upečatljiv rešili smo da gornji deo neutralizujemo tako da smo izabrali crnu majicu bez bretela brenda Maison ScotchMajica od vrhunskog materijala koja ležerno pada odlično se kombinuje uz model pantalona koji smo vam već prikazali. Ono što ovu majicu čini drugačijom od bilo koje druge crne majice jeste rub u sivoj boji, koji osvežava samu jednobojnost majice.

Majica Osvežite svoju kombinaciju BOJAMA u kontrastu
Comments