5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/3

Slavni kreator Iv Sen Loran bio je oduševljen Marakešom i Marokom. Zato je u tom gradu i kupio vilu za odmor, sada davne 1996, a kako je sam izjavio “Pre Marakeša, sve je bilo crne boje”. “Marakeš me je naučio bojama”, često je umeo da kaže ovaj modni mag, a izložba u njegovu čast biće upravo u Marakešu gde će svi posetioci moći da uživaju u izloženom nakitu, aksesoarima, skicama, fotografijama i odeći. U muzeju će biti izloženo sve što je dizajner stvarao tokom poslednjih 40 godina karijere, od 1962. do 2002. godine. Podsećamo vas, preminuo je 2008.

Iv Sen Loran izlozba 1 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana Iv Sen Loran izlozba 2 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana Iv Sen Loran izlozba 3 Otvara se muzej u čast slavnog kreatora Iv Sen Lorana

Ideja da se u Maroku otvori muzej u čast kreatoru nastala je 2010, kada je izložba Iv Sen Lorana doživela ogroman uspeh, otkrio je direktor muzeja Bjorn Dahlstrom, a u muzeju biće predstavljene moderne kolekcije od 1965, koktel haljine sa apstraktnim printovima, a direktor muzeja tvrdi da on nije samo običan kreator, već vrsan umetnik i umetnička veličina. Ovaj muzej nije jedini. I u Parizu postoji jedan muzej u njegovu čast, a ova dva muzeja pokazuju i dve strane ovog čoveka; njegovu mračnu stranu i njegovu opčinjenost svetlim bojama. “On je u isto vreme i Marakeš i Pariz, i tamna ličnost i neko veoma veseo”, izjavio je direktor muzeja u Maroku.

Editors choice