Kao što sigurno već znaš, trenutno se nalazimo u periodu horoskopskog znaka Lav koji će “vladati” sve do 22. avgusta. Ipak, u okviru ovog vremenskog perioda dešava se jako bitna pojava koja neće imati uticaj samo na Lavove, već i na sve druge znakove zodijaka. U pitanju je “lavlja kapija” koja je otvorena sinoć, 8. avgusta i koja će biti tu sve do 14. avgusta. Ovaj period je jako važan za sve nas jer označava ogroman priliv neverovatne energije koju zaista treba iskoristiti! Zato, imaj na umu ove četiri stvari kada je reč o “lavljoj kapiji”:

“Lavlja kapija” se otvara osmog dana u osmom mesecu, dakle, broj osam je u celoj priči jako važan. Broj osam predstavlja balans između materijalnog i nematerijalnog sveta i zbog toga ćeš u ovom periodu osetiti mir i harmoniju koji će najednom zavladati u tvom životu. Napokon je vreme da usporiš i opustiš se jer će sve biti u najboljem redu i baš onako kako treba.

Ono što se takođe dovodi u vezu sa ovom pojavom jeste približavanje Sirijusa, najsjajnije zvezde, Zemlji a ovaj trenutak je još u drevnom Egiptu bio jako važan jer je baš tada Sirijus bio tik iznad piramida u Gizi, a nivo Nila se podizao. Ono što je važno u vezi sa ovom zvezdom jeste činjenica da nas ona podseća da nismo sami u svemiru, da smo samo jedan deo njega, ali da možemo da postignemo sve što zamislimo i da su nam otvorene baš sve mogućnosti!

horoskop1 Otvorena lavlja kapija: 4 stvari koje moraš da znaš!
Comments