Ovaj
kultni serum
je sve što je
potrebno
vašoj beauty
rutini

+ kompletni anti-age vodič u 30-im, 40-im i 50-im godinama

Žene često odlažu uvođenje anti-age proizvoda u svoju rutinu nege kože čak i ako je vreme za njih, misleći da su takvi proizvodi isključivo za starije od njih. Unošenjem dovoljno vode, pravilnom ishranom i svakodnevnim korišćenjem SPF faktora možemo znatno da usporimo starenje kože, ali već kada uočite pojavu prvih bora i finih linija, vreme je da u svoju rutinu uvrstite jednan ili više efikasnih anti-age proizvoda za negu kože lica.

Nakon samo 7 dana korišćenja, čak 90% žena je primetilo da im je lice veoma glatko, a 80% njih da im je koža znatno zategnutija. Istraživanja su takođe pokazala da je Clarins Double Serum proizvod koji istovremeno pojačava delotvornost ostalih proizvoda za negu kože i eliminiše potrebu za komplikovanim beauty rutinama.

Jedan od najmoćnijih anti-age seruma u beauty industriji je Clarins Double Serum, koji se sastoji od čak 21 aktivnog prirodnog sastojka. Ovaj serum je još 1985. godine kreirao Jacques Courtin-Clarins, težeći da stvori eliksir mladosti, a od tada je reformulisan čak 8 puta i predstavlja simbol Clarinsove stalne inovacije.

Osim što poboljšava efekat drugih proizvoda, Double Serum stimuliše hidrataciju, oksigenaciju, zaštitu i regeneraciju kože. Pun je bogatih ekstrakata voća, regenerišućih esencijalnih ulja, hidrirajuće hijaluronske kiseline i jakih antioksidanasa koji će zagladiti vašu kožu i ujednačiti ten. Njegova jedinstvena formulacija kombinuje lagani hidratantni gel sa hranljivim uljima. U njemu se nalazi i koncentrovani ekstrakt kurkume koja je poznata po svojim fenomenalnim učincima u borbi protiv bora i finih linija.

Bez obzira na to da li on postaje deo vaše rutine u tridesetoj, četrdesetoj ili pedesetoj godini, efekti će biti vidljivi kroz samo nekoliko dana.

Kako da
koristim
Clarins
Double
Serum?

Pitate se kako da pravilno koristite serum i koja količina proizvoda je dovoljna?

Jedna pumpica Double Seruma koju ćete zagrejati među dlanovima je dovoljna za vaše celo lice. Serum nanesite nežnim kružnim pokretima, a nikako nemojte zaboraviti da ga nanesete i na vrat i na dekolte. Na kraju nežno utapkajte proizvod na lice kako biste bili sigurni da je vaša koža u potpunosti upila proizvod. Pakovanje je dizajnirano tako da svakim pritiskom na pumpicu izbacuje količinu proizvoda dovoljnu za jednu upotrebu, bez bespotrebnog trošenja proizvoda.

Clarins Double Serum se uvek koristi pre hidratantne kreme, kako bi pripremio vašu kožu za preostale proizvode i pospešio njihovu efikasnost. Preporučuje se da serum koristite jednom ili dva puta dnevno, pre nanošenja dnevne ili noćne kreme. Uljane i vodene komponente u serumu su formulisane tako da duboko prodru u kožu. Od trenutka kada u vašu rutinu uvrstite Clarins Double Serum, hidratantnu kremu posmatrajte kao proizvod koji će hranljive i hidrirajuće materije “zaključati” u vašoj koži.

Da bi vaša anti-age rutina bila kompletna, pripremili smo za vas ultimativni vodič koji će vam pomoći da odaberete pravu kremu iz ponude Clarins beauty brenda, namenjenu vašim godinama, kao i tipu kože.

Multi-Active DNEVNA I NOĆNA krema

preporučuju se ženama u tridesetim godinama jer pomažu u uklanjanju prvih znakova starenja i održavanja elastičnosti i vitalnosti kože. Obe kreme kreirane su za sve tipove kože, a dnevna krema sadrži i SPF zaštitu koja će vašu kožu zaštititi od ubrzanog starenja izazvanog sunčevim zracima. Double serum nanosite pre svake od ovih krema, kao osnovu dnevne ili večernje nege.

KUPITE PROIZVOD

Extra-Firming LINIJA

se preporučuje ženama u četrdesetim godinama jer će znatno umanjiti vidljive bore i fine linije i nakon samo nekoliko dana upotrebe učiniti vašu kožu glatkom, nežnom i blistavom. Ova linija sadrži dnevnu i noćnu kremu, i takođe je obogaćena SPF faktorom, a bez obzira na to koju kremu koristite, pre nje nanesite Clarins Double serum.

KUPITE PROIZVOD

Super Restorative LINIJA

je namenjena za negu zrelije kože koja prolazi kroz hormonske promene. Obogaćena ekstraktom egzotičnog drveta harungana, ova krema dubinski i intenzivno hrani, revitalizuje kožu i vraća joj sjaj.

KUPITE PROIZVOD

CLARINS proizvodi dostupni su u Anabella Beauty Spot, Knez Mihailova 18, kao i u Sephora i Jasmin parfimerijama.