Okej, zvanično je. Leto je toliko blizu da osećamo njegov miris i topao vetar – i konačno smo zimske stvari spakovale u ormane koje nećemo otvoriti naredna četiri meseca, a iz njih pred sebe iznele svu letnju garderobu. Kada planiramo letnje autfite, pa čak i one za plažu, trebalo bi da razmislimo o tome kako bismo mogli da ih stilizujemo i upotpunimo, a jednostavan i dobar način za to je upravo nakit. Nakit od svake naše odevne kombinacije može učiniti nešto sasvim posebno, i svakoj od njih može dati novi vajb. Naravno, isto kao što i modni trendovi dolaze i prolaze, tako čine i trendovi u svetu aksesoara – i zato vam u nastavku predstavljamo popularne komade nakita za leto, kao i način na koji ih možete nositi.

Ogrlica oko struka

Ogrlica oko struka je must have komad nakita za ovo leto, koji je savršen kako uz šorts ili suknju i crop top, tako i uz kupaći kostim – jednodelni ili dvodelni. U svakom slučaju, oko struka možete nositi jedan ili više pozlaćenih tankih lančica u kompletu, a oni mogu biti i od raznobojnih perlica. Takođe, na njima možete imati neki sitan privezak, ali preporučujemo vam da ih nemate previše, jer će ogrlice izgledati efektnije kada su jednostavnije.

Velika zlatna kajla

Što više to bolje je parola ovog leta, i zato možete preterati kako sa količinom, tako i sa veličinom nakita koji nosite. U modu će se ove godine vratiti krupni lanci i velike pozlaćene kajle – koje su definitivno pravi statement komad nakita. Njih možete nositi uz klasičnu belu majicu ili drugi minimalistički odevni komad kao što je na primer košulja, kako bi na najbolji način došle do izražaja.

Ogrlica sa priveskom sunca

Leto znači sunce i more, i zato je pravo vreme da sunce nosite svuda sa sobom. Simbol sunca oduvek je sa sobom nosio pozitivnu energiju, a uz to on i veoma stajliš izgleda. Privezak sunca možete nositi na malo dužem lačiću i zatim ga iskombinovati sa još jednim ili dva kraća lančića oko vrata, za dodatni efekat.

Comments