Činjenica je – nama ženama je oduvek bio potreban neki model, uzor na koji ćemo da se ugledamo, osoba od poverenja ili jednostavno inspirativna osoba sa kojom, čini se, imamo nešto zajedničko i od koje možemo mnogo toga da naučimo. Često nam je potreban savet, ideja, pomoć. Kako da nosimo tu malu crnu haljinu o kojoj svi pričaju, a da se osećamo ženstveno i zavodljivo? Kako da negujemo kožu, a da ta nega zaista da željene rezultate? Potreban nam je čak i savet po pitanju muško-ženskih odnosa, iako znamo da je tek ovde situacija krajnje subjektivna. Ali, realno. Zašto bismo lutale i rizikovale da napravimo korak koji nam se neće svideti kada možemo da sledimo tuđi primer i eventualno naučimo na tuđim greškama (bolje nego na svojim, zar ne)? I ne, nije da smo nesigurne ili nesamostalne, jednostavno nam treba orijentir u moru informacija, saveta i proizvoda. A ko će nam ga dati ako ne žena ženi, potpuno iskreno!

Muškarci imaju svoje “superheroje”, a žene svoje. Nekada su to bile filmske ili muzičke dive, danas su to influenserke. Vremena se menjaju. Ali, što se mene tiče, menjaju se nabolje. Više ne moramo da čekamo danima ili nedeljama da u omiljenom magazinu izađe intervju ili tekst o omiljenoj nam divi u kojem ćemo najzad saznati šta to ona koristi za negu kože pa je tako lepa i blistava svakog dana. Sada su nam sve te informacije nadohvat ruke, s tim što one ne dolaze od nama nedostižnih zvezda Holivuda, već od takoreći žena iz naroda – influenserki. One su rade da sa nama podele svoje iskreno mišljenje, da nam daju savet, da nas usmere ka dobroj odluci… Hej, baš ono što nam je potrebno! A šta je potrebno da uradiš ti? Samo da klikneš na Instagram ikonicu!

Ovako to rade influenserke  Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš 1 Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

A Instagram… Posebna priča ovog 21. veka! Izobilje svega – modne inspiracije, makeup inspiracije, skin-care inspiracije, travel inspiracije… Šta god da ti je potrebno u tom trenutku! A kada se na ovoj društvenoj mreži “rodi” trend, ni ne sumnjaj da će se raširiti dok si rekla “haštag”. Nemoj sumnjati ni u to da ćeš i sama želeti da se prikloniš trendu, naročito kada je reč o proizvodu koji je ozbiljno dobar!

Vichy Mineral 89 Daily Booster je učinio upravo to – izazvao veliki boom! Sve influenserke su ga isprobale i posle testiranja i korišćenja požurile da sa Insta-zajednicom podele svoje oduševljenje. Onda su počele da ga koriste i druge devojke, manje poznate i uticajne, a onda sam ga isprobala i ja – jednostavno sam morala! Instagram Feed mi je preplavila sada već čuvena plavičasta bočica ovog dnevnog bustera i komentari tipa “preporučujem”, “koža mi je hidrirana i svežija”, “ten mi izgleda odmorno”, “deluje odmah”… Šta da ti kažem kada su Mineral 89 isprobali čak i muškarci! Pod utiskom svega ovoga, a naročito nakon iskrene preporuke koleginice sa posla kojoj stvarno verujem (a i vidim da joj je koža savršena), rešila sam da se i sama uverim u moć proizvoda u koji se zaljubio svaki tip kože.

Comments