Da li se i vi radujete novim, starim trendovima? Koji vam je najdraži? Okej, ako bismo počeli da se prisećamo šta je to što iz godine u godinu ostaje na listi modnih trendova, sigurno bismo naleteli na stvari koje i ne volimo toliko, ali postoji taj jedan trend koji negujemo i ne dozvoljavamo mu da iščezne.  To je trend koji se unapređuje, menja oblike i boju, materijal i potpis kreatora, ali je uvek rado viđen gost na našim policama. Reč je, naravno o oversize torbi u koju, kako i sama reč kaže, može da stane apsolutno sve što vam je potrebno.

Nekako moda uvek samu sebe kosi, pa u istom trenutku popularnost steknu i oversize i mini-torbe, ali za ljubitelje mode to i nije neki problem. Koliko ste samo puta videli da neko iz fazona nosi mini-torbu preko ramena, dok na drugom ramenu nosi ovu čuvenu u koju bez problema staje sve – od nesesera, punjača, notesa do laptopa i drugih važnih i, naravno, manje važnih sitnica.

Oversize torbe su uglavnom u crnim ili neutralnim tonovima jer se svakodnevno kombinuju i potrebno je da se uklope uz svaki autfit. Evo koji tip oversize torbi će biti popularan 2023. godine.

Eko-torba za svaki dan

To je ona jedna torba koja je prilagođena svim vašim dnevnim obavezama, a uz to je i napravljena od eko-materijala. Idealna je za sve sitnice koje su vam potrebne za kancelariju ili odlazak na fakultet, a nakon toga, u njoj ima dovoljno mesta da spakujete stvari koje kupujete u marketu. Budite dobar primer ljudima u svojoj okolini!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rue Clotilde | Eco fashion (@rueclotildeuk)

Pročitajte i ovo: Trendovi cipela za 2023: Modeli koje ćemo nositi tokom godine

Tote bag

Da li ste već zamislili svoj autfit uz ovu torbu? Nude odelo, bela majica i efektne cipele u kombinaciji sa ovom torbom, sveže isfenirana kosa i samo malo šminke. I ovog puta – manje je više!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Divine Chaos (@divinechaos_tribe)

Krem boja kao inspiracija

Priznajte da ste i vi mesecima opterećeni ovom bojom! Gotovo da ne postoji komad garderobe koji niste kupili, a da je krem boje ili za nijansu tamniji. Ova boja osvojila je srca mnogih i sa sigurnošću se može reći da je krem boja nova crna! Odlična je za sve moguće casual varijante, a ova oversize torba neobičnog oblika sa klasičnim naborima je samo još jedan aksesoar koji morate da kupite.

Elegantne ručke su napravljene tako da će ova torba vrlo lako da se uklopi i uz nešto svečanije autfite, pa zbog toga morate da je imate! Pored krem boje, primetili ste i da je tamnozelena vrlo popularna, pa zamislite ovu torbu u kombinaciji tih boja – sjajan predlog, zar ne?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Annette Weber (@nettiweber)

Idealan način da razbijete monotonost boja

Danas oblačite crno, ali ipak želite da unesete dozu radosti u odevnu kombinaciju? Potrebna vam je upravo siva metalik torba koja donosi poseban šik. Jednostavnog je kroja, oversize s tim da više ide u širinu, što znači da je odlično prilagođena za sve uređaje koje morate da prenesete iz stana do kancelarije. Laka je za nošenje i ima čvrste ručke, koje su najvažnija karika kod ovog tipa torbi.

Ova boja se ne kombinuje tako lako, zato je preporuka stručnjaka, koji se bave kapsula garderoberima, da prvo sebi kupite osnovnu boju ili komad koji svakodnevno možete da nosite na više načina. Nakon toga, možete da kupite ovu zanimljivu i neodoljivu torbu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LA BOBA (@labobashop)

Torba koja je osvojila internet!

Zbog modela, boje, ali i materijala, ova torba je osvojila društvene mreže. Praktična je i lako se uklapa uz druge boje, napravljena je od čvrstog materijala i zato kupovinom ove torbe kupujete proizvod koji će vam trajati više godina.

Pročitajte i ovo: Natečene usne nakon filera? Evo šta možete da uradite

Naslovna fotografija: instagram.com/rueclotildeuk

Dragana Stojanović

Comments