Saveti u vezi sa makeup-om uvek su dobrodošli, posebno kada otkrivaju stvari za koje niste znali i kada daju neke savete koji će poboljšati izgled vaše šminke, njenu postojanost i vreme trjanja. Zbog toga ćete se verovatno i oduševiti nekim od ovih trikova, koji će u pojedinim segmentima sasvim izmeniti vašu rutinu šminkanja, jer su sasvim jednostavni, laki za primenu, a efekat koji daju je perfektan.

Nude usne

Jedan od velikih trendova kada je šminkanje u pitanju dugo vremena je bio, a i biće, nude makeup. Za ovakav način šminkanja osmišljeno je bezbroj proizvoda, koji zaista daju odličan izgled, međutim, postoji jedan trik kojem profesionalni šminkeri veoma često pribegavaju i uopšte ne koriste šminku za to. Kada žele da našminkaju savršene nude usne, koriste samo puder i balzam. Nanesite puder na usne, koji i inače koristite, sačekajte malo, te preko nanesite samo balzam koji je bezbojan. Bićete oduševljeni efektom.

f215c68a7f041b9e4f366ca2d529c9a2 Ovi beauty trikovi promeniće način na koji se šminkaš

Postojanost karmina

Još jedan odličan savet dolazi od svetski poznatih šminkera. Ono što je damama često problem, jeste da održe i da što duže njihov karmin na usnama stoji, te da se bar neko vreme ne pomera. Ono što treba da uradite jeste da usne u celosti orekrijete olovkom za njih, u boji kojoj želite na kraju da budu ili u boji kože, sasvim je svejedno, te preko nanesite puder u prahu. Nakon toga sačekajte malo, pa nanesite olovku za usne u boji koju želite. Na ovaj način ćete dobiti ruž koji je veoma postojan.

makeup31 Ovi beauty trikovi promeniće način na koji se šminkaš
Comments