“Preturamo” malo po trendovima i svemu onome što je bilo popularno u godini koja polako ostaje za nama, ali još više se bavimo svime onim što će biti prisutno u narednoj godini, što će se nositi i krasiti devojke tokom svakog dana. Idući tim tragom, otkrili smo i pojedine trendove koji će se naći na noktima, jednom od najboljih detalja koji se nosi konstantno, a evo kakvi manikiri će biti popularni.

Iako je bio trend tokom prethodne sezone, metalik manikir će se naći i u narednim sezonama na rukama devojaka, ali u nešto izmenjenijiem “ruhu” U potpunosti metalik nokti će se i dalje nositi, ali i samo pojedini delovi nokta, kao što su neke oštre linije, kao francuski manikir, te kao čestice koje su razbacane po nokatnoj ploči. Shodno autfitu možete odabrati neki od ovih manikira, a sigurno je da će na odličan način svaki od njih upotpuniti i “začiniti”.

manikir Ovo će biti najpopularniji trendovi za manikir u narednoj godini manikir2 Ovo će biti najpopularniji trendovi za manikir u narednoj godini
Comments