Da li se i vama čini da glumica Lily Collins uvek izgleda savršeno? Lily je poznata po prirodnom izgledu i bujnoj, smeđoj kosi, a prethodnih dana gledali smo je u drugoj sezoni hit Netflix serije Emily in Paris – gde je, takođe, izgledala sjajno u svakom kadru. Iza njenog izgleda ne krije se velika tajna, već pet jednostavnih beauty koraka kojih se pridržava – a koje vam otkrivamo u nastavku teksta. Verujte nam, ovi koraci mogu se naći u gotovo svačijoj beauty rutini, a evo zašto se Lily odlučila baš za njih i na koji način ih primenjuje!

Lily ozbiljno shvata svakodnevno nošenje kreme sa SPF faktorom

Lily je rođena u Los Anđelesu, a tamo i dan-danas provodi većinu vremena. S obzirom na to da je Los Anđeles često okupan zracima sunca, Lily već godinama unazad revnosno koristi kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom. Možemo primetiti da je njen ten uglavnom svetao, čak i letnjih meseci, što se dešava upravo usled toga što Lily pazi na zdravlje svoje kože. Zaštitom od neželjenih sunčevih zraka naša koža dugotrajno ostaje mladolika, te nije ni čudo što nam Lily uvek izgleda mlađe od svojih godina!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Obavezno neguje usne labelom

Lily neguje svoje usne labelom, svakodnevno. Lily preferira labelo koje u sebi sadrži negujući pčelinji vosak i pepermint – koji čini da usne blago peckaju. Zbog prirode svog posla često nosi šminku i karmine, te joj je izuzetno važno da neguje svoje usne i da one ne budu ispucale. Ipak, Lily ne koristi preterano skupe proizvode, već proizvode koji su i nama dostupni – a jedino na šta obraća pažnju su sastojci. Labelo je praktično i vaše usne će celog dana održati hidriranim i zato bi uvek trebalo da imate barem jedno u svojoj torbi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Comments