Velika većina renomiranih glumaca gaji posebno poštovanje prema Tony nagradi upravo zato što se njom nagrađuje glumački performans na pozorišnoj sceni – isključivo – na Brodveju.

Dodela Tony nagrada nije ništa manje glamurozna od Emmy ili dodele Oscara, pa i pred nju crvenim tepihom prolaze perfektno sređeni umetnici iz filmske industrije. Ovogodišnja dodela Tony nagrada je proslavljala, kao i svake godine, najbolje mjuzikle, a svi glumci su došetali u sofisticiranim odelima i haljinama koje su odisale modernim, ali i classy vajbom. Ovo su najbolji lookovi sa ovogodišnje dodele Tony nagrada.

Obično počinjemo sa glumicama i njihovim zanosnim haljinama, ali ove godine nas je nekoliko odela oduševilo, a jedno od takvih je definitivno Bode, koje je nosio glumac Utkarsh Ambudkar kog pamtimo iz filmova Pitch Perfect i Free Guy.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели UTKARSH AMBUDKAR (@utktheinc)

Ariana DeBose je bila u Boss šljokičastoj haljini zato što je i sama girl boss, a bila je domaćin ove dodele. Dobitnica Oscara za glavnu žensku ulogu u mjuziklu West Side Story je izvela pesmu u toku manifestacije, a ceo performans je dodatno začinila tako što je sela u krilo Andrewa Garfielda.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ariana DeBose (@arianadebose)

Navikli smo na to da glumica Cynthia Erivo nikad ne izgleda obično i da je na crvenom tepihu uvek jedinstvena. Takav imidž je potvrdila i na Tony dodeli – i to u Giambattista Valli Haute Couture beloj haljini s plaštom, dok je kosu prekrila tkaninom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mary Duggan (@ironmimz)

Darren Criss, naš omiljeni član serije Glee i jedan od glumaca iz American Crime Story sage, odlučio se za simple elegance u Givenchy odelu. Ubrzo nakon fotografisanja na crvenom tepihu, sa glumicom i plesačicom Juliene Hough je nastupio na sceni.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Just Darren Criss Fans (@justdarrencrissfans)

Jeremy Pope, koji je sa Crissom bio deo sjajne Netflix serije Hollywood (preporuka), dobro je ustanovio svoj prepoznatljivi imidž nakon što je glumio u pomenutom projektu Ryana Murphija. Na dodeli Tony nagrada, Pope je došao u belom  Louis Vuitton komplet-odelu koje je ukrasio srebrnim nakitom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Nakon uloge u fimu Tick Tick Boom, Vanessu Hudgens često viđamo na dodelama nagrada. Ona je deo Brodvej porodice zbog čega je ova dodela njoj posebno bitna. Držeći se najvećeg trenda ovogodišnjih crvenih tepiha, Hudgens se pojavila u crnoj Schiaparelli Couture haljini koju je ukrasila krupnim minđušama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Glumac koji je, definitivno, najviše simpatija pridobio ove godine nakon što je reprizirao ulogu Petera Parkera u Marvelovom filmu Spider-Man: No Way Home i glumio jednog od najpoznatijih brodvejskih dramaturga – Jonathana Larsona u filmu Tick Tick Boom – Andrew Garfield je na manifestaciju došao obučen u Tom Ford komplet-odelu s plišanim sakoom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели L’Officiel Hommes Italia (@lofficielhommesitalia)

Sarah Paulson više nije tako čest gost na ovakvim manifestacijama, ali kada jeste – uvek pleni jedinstvenim stilom. U Moschino haljini, Paulson je definitivno začudila sve svojim odabirom strukturirane zlatne haljine sa raznobojnim draguljima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Коммерсантъ Стиль (@kommersant_style)

Jessica Chastain je, još jednom, dokazala da je princeza dodela nagrada. U nežnoj pink satenskoj Gucci haljini, Chastain je zasenila pristune – izgledajući, malo je reći, graciozno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Maricruz Luzar ⭐️ Moda (@maruluzar)

Naslovna fotografija: instagram.com/maruluzar

Milica Antić

Comments