Jedan od najprestižnijih događaja u svetu sedme umetnosti, 78. po redu filmski festival u Veneciji, zvanično je započeo 1. septembra ove godine i trajaće do 11. septembra. Ljubitelji filma širom sveta svakodnevno prate dešavanja sa crvenog tepiha u Italiji, a mi vam u nastavku teksta donosimo deset najboljih autfita, od kojih nam je zastao dah. Ovogodišnje osveženje među muškarcima još jednom je bio mladi glumac Timothée Chalamet, dok je među nežnijim polom dominantna bila Zendaya, a primetili smo i stilski koordinisane parove (stvarne i filmske) – kao što su Benedict i njegova supruga Sophie, kao i Jessica i Oscar, o kojima bruji ceo internet. Uživajte!

Zendaya u Balmain haljini, sa Bulgari nakitom

Zendaya je poznata po svom sofisticiranom stilu na crvenom tepihu, a nije razočarala ni ovog puta. Fanove je oduševila Balmain haljinom, koja je istovremeno delovala skulpturalno i prelivala se nežno, koju je uklopila uz neverovatni Bvlgari nakit.

Timothée Chalamet je savremena ikona stila, a on svojim stilskim izborima često preispituje granice do kojih može ići muška, svečana moda. Ovo nije prvi put da ga vidimo u odelu brenda Haider Ackermann – a nadamo se da nije ni poslednji, jer je svaki od njegovih Haider Ackermann lookova bio pun pogodak. 

Jessica Chastain u Atelier Versace haljini i Oscar Isaac

Par sa ekrana o kojem bruji internet, Jessica i Oscar, oduševili su kako svojim zajedničkim poziranjem na crvenom tepihu – tako i svojim ukoordinisanim stilom. Oscar je nosio klasično, elegantno odelo, a spotlight je ustupio Jessici, koja je blistala u crvenoj, sjajnoj Atelier Versace haljini, koja joj se uklapala uz vatrenocrvenu kosu.

Penelope Cruz u Chanel haljini

Latino diva Penelope Cruz još jednom nam je otkrila svoju neprolaznu lepotu u Chanel haljini, na čije je kreiranje utrošeno čak 300 sati. Ova neverovatna haljina savršeno je pratila svaki njen korak, a mi nismo mogli da skinemo pogled sa njenih nabora i suptilnih detalja.

Kristen Stewart u Chanel autfitu

Glumica Kristen Stewart, koju ćemo uskoro gledati u ulozi princeze Diane, odlučila se za šik Chanel autfit – koji je odlično pristao njenoj figuri. Ona je takođe debitovala i sa novom bojom kose, za koju pretpostavljamo da je inspirisana upravo njenom najnovijom ulogom.

Comments